Η OceanGate αναστέλλει όλες τις δραστηριότητες λόγω Titan

21:46 6/7/2023 - Πηγή: Reporter

Η OceanGate, η ιδιοκτήτρια εταιρεία του υποβρυχίου Titan που εξερράγη κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού προς τον Τιτανικό, με αποτέλεσμα τον θάνατο των πέντε ατόμων που επέβαιναν στο πλοίο, ανέστειλε τις εξερευνητικές και τις εμπορικές της δραστηριότητες.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Stockton Rush, ήταν μεταξύ εκείνων που χάθηκαν όταν το υποβρύχιο Titan

εξερράγη στον Βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό τον περασμένο μήνα, αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα του CNN.

Παρ’ όλα αυτά, ο ιστότοπος της OceanGate εξακολουθεί να διαθέτει κυλίνδρους εξοπλισμού και αποστολών, καθώς και περιγραφές προσφορών αποστολής, συμπεριλαμβανομένης της περιήγησης στα συντρίμμια του Τιτανικού.

Το Titan, ένα υποβρύχιο που είχε το μέγεθος περίπου ενός μίνι βαν, ήταν σχεδόν 1 ώρα και 45 λεπτά σε μια προγραμματισμένη κατάδυση για να φτάσει στα ερείπια του Τιτανικού, όταν έχασε την επαφή με το μητρικό του πλοίο στις 18 Ιουνίου.

Στις 22 Ιουνίου, αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν ότι το Titan είχε υποστεί μια «καταστροφική έκρηξη». Οι πέντε άνδρες που επέβαιναν στο πλοίο έχουν ταυτοποιηθεί και ήταν οι εξής: ο CEO της OceanGate, Stockton Rush, ο Βρετανός επιχειρηματίας Hamish Harding, ο Γάλλος δύτης Paul-Henri Nargeolet, ο Πακιστανός δισεκατομμυριούχος Shahzada Dawood και ο 19χρονος γιος του Dawood, Suleman Dawood.

OCEANGATETITANΤιτανικόςυποβρύχιοSTOCKTON RUSH
Keywords
Αναζητήσεις
i-oceangate-anastellei-oles-tis-drastiriotites-logo-titan.htm
Τυχαία Θέματα