ΗΠΑ: 38χρονος σκότωσε δύο ενήλικες και δύο παιδιά με κουζινομάχαιρο

Ένας άνδρας που κρατούσε κουζινομάχαιρο σκότωσε τέσσερα μέλη της ευρύτερης οικογένειάς του, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά, σε σπίτι στη συνοικία Κουίνς της Νέας Υόρκης νωρίς την Κυριακή (3/12), πριν η αστυνομία τον σκοτώσει.

Το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης είπε ότι ένα κορίτσι τηλεφώνησε για να καταγγείλει το περιστατικό στη γειτονιά Far Rockaway του Κουίνς και είπε ότι «ο ξάδερφός της σκοτώνει τα μέλη της οικογένειάς της».

Ο ύποπτος, ένας 38χρονος, μαχαίρωσε δύο αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο, είπε η αστυνομία στους δημοσιογράφους. Στη συνέχεια, ένας από

τους αστυνομικούς τον πυροβόλησε και τον σκότωσε, πρόσθεσαν.

Ο ύποπτος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Οι δύο τραυματίες αστυνομικοί διακομίστηκαν στο νοσοκομείο και αναμένεται να αναρρώσουν.

Τα τέσσερα θύματα ήταν ένα 12χρονο αγόρι, ένα 11χρονο κορίτσι, μια 44χρονη γυναίκα και ένας άνδρας γύρω στα 30, σύμφωνα με την αστυνομία. Ο 11χρονος βρέθηκε μπροστά στο σπίτι, ενώ οι άλλοι τρεις μέσα σε υπνοδωμάτια, πρόσθεσε.

Ένα πέμπτο άτομο, μια 61χρονη γυναίκα, επίσης μαχαιρώθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ο ύποπτος έβαλε φωτιά σε έναν καναπέ στο σαλόνι του σπιτιού, αναγκάζοντας τους αστυνομικούς να περιμένουν την άφιξη της πυροσβεστικής πριν μπουν στο σπίτι.

#ΗΠΑ #ΚΟΥΖΙΝΟΜΑΧΑΙΡΟ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΠΑΙΔΙΑ #ενήλικες
Keywords
Αναζητήσεις
ipa-38chronos-skotose-dyo-enilikes-kai-dyo-paidia-me-kouzinomachairo.htm
Τυχαία Θέματα