ΗΠΑ: Συμφωνία SEC-Binance για τα περιουσιακά στοιχεία των Αμερικανών πελατών

Σε συμφωνία με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ έφτασαν η Binance αλλά και η Binance.US, για να διασφαλίσουν ότι τα περιουσιακά στοιχεία των Αμερικανών πελατών θα παραμείνουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, μέχρι να επιλυθεί μια αγωγή που κατατέθηκε αυτόν τον μήνα από τη ρυθμιστική αρχή.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, η συμφωνία, η οποία αποκαλύφθηκε σε δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν αργά την Παρασκευή, απαιτεί ακόμη την έγκριση

του ομοσπονδιακού δικαστή που επιβλέπει τη δικαστική διαμάχη. Για να διασφαλιστεί ότι τα περιουσιακά στοιχεία των πελατών των ΗΠΑ δεν θα μεταφερθούν σε offshore, η συμφωνία επιτρέπει μόνο στους υπαλλήλους της Binance.US να έχουν πρόσβαση σε αυτά τα περιουσιακά στοιχεία.

Σύμφωνα με τη συμφωνία, η οποία δεν επιλύει τη μήνυση της SEC, η Binance.US θα λάβει μέτρα για να διασφαλίσει ότι κανένας υπάλληλος της Binance Holdings δεν θα έχει πρόσβαση σε ιδιωτικά κλειδιά για τα διάφορα πορτοφόλια ή πρόσβαση root στα εργαλεία Amazon Web Services της Binance.US, όπως έδειξαν οι δικαστικές καταθέσεις.

Προστασία των περιουσιακών στοιχείων των πελατών

Η SEC ανέφερε σε δήλωση που εξέδωσε σήμερα ότι η εντολή έκτακτης ανάγκης που εξασφαλίστηκε για τους πελάτες της Binance.US θα προστατεύσει τα περιουσιακά τους στοιχεία και θα διασφαλίσει ότι θα μπορούν να συνεχίσουν να τα αποσύρουν.

«Δεδομένου ότι ο Changpeng Zhao και η Binance έχουν τον έλεγχο των περιουσιακών στοιχείων των πελατών των πλατφορμών και ήταν σε θέση να αναμειγνύουν περιουσιακά στοιχεία πελατών ή να εκτρέπουν περιουσιακά στοιχεία πελατών κατά βούληση ... αυτές οι απαγορεύσεις είναι απαραίτητες για την προστασία των περιουσιακών στοιχείων των επενδυτών», δήλωσε ο Gurbir Grewal της SEC.

ΗΠΑSECBinanceπελάτεςΑμερική
Keywords
Αναζητήσεις
ipa-symfonia-sec-binance-gia-ta-periousiaka-stoicheia-ton-amerikanon-pelaton.htm
Τυχαία Θέματα