ΗΠΑ: Θετική στον κορονοϊό και η σύζυγος του Τζο Μπάιντεν

Η σύζυγος του Τζο Μπάιντεν, Τζιλ, βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και παρουσιάζει ήπια συμπτώματα, δήλωσε ο εκπρόσωπός της την Τρίτη (16/8).

«Αφού βγήκε αρνητική στον Covid-19 τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια των τακτικών τεστ της, η Πρώτη Κυρία άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα που μοιάζουν με κρυολόγημα αργά το βράδυ. Βγήκε πάλι αρνητική σε rapid τεστ αντιγόνου, αλλά το PCR βγήκε θετικό»,

είπε η Ελίζαμπεθ Αλεξάντερ, η διευθύντρια επικοινωνίας της.

Η Τζιλ Μπάιντεν, η οποία είναι διπλά εμβολιασμένη και έχει κάνει και τις δύο ενισχυτικές δόσεις, λαμβάνει το Paxlovid, το αντιικό φάρμακο της Pfizer.

Η Πρώτη Κυρία βρίσκεται επί του παρόντος στο νησί Kiawah, στη Νότια Καρολίνα, με τον πρόεδρο Μπάιντεν, ο οποίος πρόκειται να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον για να υπογράψει νομοσχέδιο αργότερα την Τρίτη.

«Αυτή τη στιγμή μένει σε μια ιδιωτική κατοικία στη Νότια Καρολίνα και θα επιστρέψει στο σπίτι αφού βγει αρνητική σε δύο διαδοχικά αρνητικά τεστ Covid», πρόσθεσε η Αλεξάντερ.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγες εβδομάδες είχε νοσήσει με κορονοϊό και ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος σε νέο τεστ που έκανε την Τρίτη ήταν αρνητικός.

ΜπάιντενΤζιλ ΜπάιντενΗΠΑκορονοιός
Keywords
Τυχαία Θέματα