Κακοκαιρία: Νεκρές δύο γυναίκες στην Αστρίτσα- Συνολικά 6 νεκροί

21:46 7/9/2023 - Πηγή: Reporter

Δύο ακόμα γυναίκες βρέθηκαν νεκρές στην Αστρίτσα Καρδίτσας λόγω της κακοκαιρίας Daniel.

Συνολικά, έξι άτομα έχουν επιβεβαιωμένα χάσει τη ζωή τους από την κακοκαιρία Ντάνιελ, με τα θύματα να εντοπίζονται σε Μαγνησία, Θεσσαλία και Φθιώτιδα.

Το μεσημέρι της Πέμπτης εντοπίστηκε και η σορός ενός βοσκού στο Δομοκό. Αυτός ήταν ο τέταρτος νεκρός, με τις δύο γυναίκες στην Αστρίτσα να ανεβάζουν δυστυχώς κι άλλο το θλιβερό απολογισμό.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, πρόκειται για δύο ηλικιωμένες που βρέθηκαν
σε διαφορετικά σπίτια.Στη Θεσσαλία έχει εστιάσει πλέον τις δυνάμεις του όλος ο κρατικός μηχανισμός, σύμφωνα με όσα είπε ο Βασίλης Κικίλιας στην έκτακτη ενημέρωση στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας για την κακοκαιρία «Daniel».

Σύμφωνα με τον υπουργό, το πιο δύσκολο πεδίο βρίσκεται μεταξύ Τρικάλων και Καρδίτσας καθώς έχει πλημμυρίσει ο Ληθαίος ποταμός και έχει σπάσει το φράγμα στο Προάστιο. Είναι αποκλεισμένα τα χωριά Προάστιο, Αγία Τριάδα, Παλαμάς, Μεγάλα Καλύβια και Καλογριανά καθώς τα νερά βρίσκονται σε μεγάλο ύψος.

Όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, στην Αγία Τριάδα είναι εγκλωβισμένα 20 άτομα και 6 αγνοούνται, στα Μεγάλα Καλύβια 40 άτομα βρίσκονται σε σπίτια και στα Καλογριανά 4 άτομα επίσης σε σπίτια.

ΝΕΚΡΟΙΝΕΚΡΕΣΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΝΤΑΝΙΕΛ
Keywords
Αναζητήσεις
kakokairia-nekres-dyo-gynaikes-stin-astritsa--synolika-6-nekroi.htm
Τυχαία Θέματα