Κακουργηματική δίωξη στην Βατίδου- Εμβόλισε μοτοσικλέτα με το όχημά της

Κρατούμενη μέχρι την Πέμπτη, όταν και θα οδηγηθεί στον ανακριτή, θα παραμείνει το μοντέλο και παρουσιάστρια, Εύη Βατίδου, που ενεπλάκη σε τροχαίο στη Γλυφάδα.

Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη τετελεσμένη και σε απόπειρα, καθώς κατηγορείται ότι εμβόλισε μηχανή με το όχημά της.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η κατηγορούμενη φέρεται το βράδυ του Σαββάτου (11/11) να κυνήγησε οδηγό μηχανής, στην οποία επέβαινε και μια γυναίκα, στη Γλυφάδα, με αφορμή πιθανότατα ζημιά που της προκάλεσαν στον καθρέφτη του αυτοκινήτου της.

Τα… αίματα άναψαν και η κατηγορούμενη φέρεται να εμβόλισε την μηχανή τραυματίζοντας την 57χρονη γυναίκα που διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Ο οδηγός της μηχανής και η κα. Βατίδου προσήχθησαν στο ΑΤ Γλυφάδας και στις 06.45 ο οδηγός υπέβαλε μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη και η κατηγορούμενη στον 59χρονο για εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Η κα. Βατίδου οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την απολογία της, ο οποίος διέταξε να παραμείνει μέχρι τότε κρατούμενη

Κούγιας: Ο οδηγός της μηχανής την έβρισε και την απείλησε

Σύμφωνα με τον δικηγόρο και πρώην σύζυγο της κας. Βατίδου, Αλέξη Κούγια, η κατηγορούμενη δέχτηκε επίθεση από κάποιον που επέβαινε σε μία μοτοσικλέτα ο οποίος άρχισε να τη βρίζει χυδαία και να την απειλεί.

«Πληροφορήθηκα ότι ενώ η πρώην σύζυγός μου επέστρεφε στο αυτοκίνητο στο σπίτι της δέχτηκε επίθεση από κάποιον που επέβαινε σε μία μοτοσικλέτα. Ο συγκεκριμένος άρχισε να τη βρίζει χυδαία και να την απειλεί», είπε στο MEGA ο ποινικολόγος.

«Η πρώην σύζυγός μου προσπάθησε να επικοινωνήσει με την αστυνομία με κλειστά τα τζάμια. Τότε αυτός έβγαλε το κράνος του και άρχισε να χτυπά το αυτοκίνητο και συγχρόνως της έσπασε και της κατέβασε τον καθρέφτη. Τον ξεκόλλησε στην κυριολεξία. Όταν κατάλαβε ότι η πρώην σύζυγός μου έπαιρνε την αστυνομία, τότε ανέβηκε στη μηχανή – που δεν είχε πινακίδες – και έφυγε», υποστήριξε.

Στη συνέχεια η κα. Βατίδου, όπως ισχυρίζεται ο κ. Κούγιας, ακολούθησε οδικώς τον οδηγό της μοτοσικλέτας.

«Όταν είδε ότι η πρώην σύζυγός μου τον ακολουθούσε, την οδήγησε πάνω στα βουνά στη Γλυφάδα, εκεί όπου δεν μπορείς να πας με αυτοκίνητο. Η πρώην σύζυγός μου έκανε το λάθος να τον ακολουθήσει. Εκεί η μηχανή ανετράπη και χτύπησε πολύ ελαφρά αυτός και η σύζυγός του υπέστη κάποια τραύματα», ανέφερε.

#ΒΑΤΙΔΟΥ #Κούγιας #ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ #τροχαίο
Keywords
Αναζητήσεις
kakourgimatiki-dioxi-stin-vatidou--emvolise-motosikleta-me-to-ochima-tis.htm
Τυχαία Θέματα