Κασσελάκης: Έχουμε καλύτερη λύση από τον Μπακογιάννη στο δήμο Αθηναίων

Στην παρουσίαση των ψηφοδελτίων της "Ανοιχτής Πόλης" στο ίδρυμα Κακογιάννης βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (26/9) ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. «Είμαστε εδώ για να σε υποστηρίξουμε με όλη μας την καρδιά και να τρέξουμε χιλιόμετρα μέχρι το τέλος» είπε στον υποψήφιο δήμαρχο, Κώστα Ζαχαριάδη.

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε θερμή συνομιλία με τον επικεφαλής της δημοτικής κίνησης, ενώ στη συνέχεια σε δήλωσή του προς τους δημοσιογράφους ανέφερε ότι:

«Ακούω από πάρα πολλούς Αθηναίους

ότι έχουν τεράστια παράπονα από τον Κώστα Μπακογιάννη και νομίζω ότι έχουμε μία πολύ καλύτερη λύση με τον Κώστα Ζαχαριάδη. Είμαι εγώ εδώ και εμείς εδώ για να σε υποστηρίξουμε με όλη μας την καρδιά και να τρέξουμε χιλιόμετρα μέχρι το τέλος».

«Πρώτη μάχη που έχουμε να δώσουμε είναι η αυτοδιοικητική, πολιτική μάχη της Αθήνας. Θυμίζω ξανά ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν είναι μια κομματική μάχη, δεν είναι κομματική καταγραφή. Είναι όμως πολιτική σύγκρουση και πρέπει να αθροίσουμε και να πολλαπλασιάσουμε δυνάμεις. Ξεκινάμε σήμερα από το Μιχάλης Κακογιάννης και τερματίζουμε στις 15 Οκτώβρη, κάνοντας εφικτό και ρεαλιστικό αυτό που ίσως, λίγες εβδομάδες πριν φάνταζε ανέφικτο και αδύνατο» ανέφερε από τη μεριά του ο Κώστας Ζαχαριάδης.

ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣΣΥΡΙΖΑΑθήναδήμος
Keywords
Αναζητήσεις
kasselakis-echoume-kalyteri-lysi-apo-ton-bakogianni-sto-dimo-athinaion.htm
Τυχαία Θέματα