Κασσελάκης: Στόχος να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν πτοείται από τις δημοσκοπήσεις και σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha το απόγευμα της Δευτέρας (4/12) έβαλε ψηλά τον πήχη. Δήλωσε συγκεκριμένα πως στόχος του είναι η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς ευρωεκλογές

του Ιουνίου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να δώσει τη συγκεκριμένη συνέντευξη σχεδόν την ίδια ώρα που οι 11 αποχωρήσαντες βουλευτές ανακοίνωσαν νέο κόμμα με όνομα "Νέα Αριστερά".

«Υπάρχουν αποχωρήσεις» σχολίασε σχετικά, «υπάρχουν και εισροές. Το θέμα είναι ποιος θέλει να προσφέρει στον τόπο του. Ο τόπος έχει ανάγκη από μία μεγάλη προδευτική παράταξη. Το μόνο κόμμα που μπορεί να συμπληρώσει αυτή την προσδοκία του κόσμου είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είπα, είμαστε προσηλωμένοι στο μέλλον, θα το δείτε στην πράξη».

«Τη συνείδησή μου την έχω καθαρή, προσπάθησα να είμαι ενωτικός από την πρώτη μέρα», πρόσθεσε.

Μιλώντας για τις ευρωεκλογές, είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο συμπαγές κόμμα από ποτέ και έθεσε τον στόχο ως εξής: «Πάμε για την ανατροπή. Αυτός είναι ο στόχος μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα». Τόνισε, δε, ότι σε μια Ευρώπη όπου κερδίζει έδαφος η ακροδεξιά, νιώθει ότι είναι ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ να ανακόψει αυτή τη δυναμική.

Παράλληλα, είπε ότι θέλει να σεβαστεί τη νοημοσύνη του Έλληνα πολίτη και γι' αυτό δεν θα συμπεριλάβει «σελέμπριτι» στα ψηφοδέλτια. Είναι εθνική αναγκή, είπε ακόμη, αναφορικά με τις κάλπες για την Ευρωβουλή, τον Ιούνιο του 2024, επιτέλους να δώσει ο κόσμος την απάντησή του στον κ. Μητσοτάκη, ώστε να σταματήσει να έχει το άλλοθι του 41%.

#ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ #ΣΥΡΙΖΑ #εκλογές #ευρωεκλογές
Keywords
Αναζητήσεις
kasselakis-stochos-na-einai-o-syriza-proto-komma-stis-evroekloges.htm
Τυχαία Θέματα