Κασσελάκης (ΣΥΡΙΖΑ): Είμαι ενθουσιασμένος από την ανταπόκρισή σας

Νέα ανάρτηση έκανε ο πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, δηλώνοντας ενθουσιασμένος από την ανταπόκριση του κόσμου στην πλατφόρμα προτάσεων για τη ριζοσπαστική ανασυγκρότηση της χώρας που κατέθεσε πριν από λίγες μέρες. Υπενθυμίζεται, ότι ο ίδιος αναμένεται να ανακοινώσει την Τριτη τις αποφάσεις του για το εάν θα είναι ο 5ος υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος ή όχι.

Όπως αναφέρει «Πριν από λίγες μέρες μοιράστηκα μαζί σας μία πλατφόρμα προτάσεων για

τη ριζοσπαστική ανασυγκρότηση της χώρας.

Είμαι ενθουσιασμένος από την ανταπόκρισή σας.Να ξέρετε ότι όλα όσα μου στέλνετε τα διαβάζω.

Κάποιες από αυτές τις προτάσεις θα τις δείτε σύντομα να εντάσσονται στο σχέδιό μας.Σας παραθέτω εδώ, σε κάρτες, τα βασικά σημεία της πλατφόρμας μας και περιμένω και νέες προτάσεις σας.

Γιατί μόνο με διάδραση, μόνο με το «μαζί», μόνο με σχέδιο, αλλάζει η Ελλάδα», καταλήγει.

Ο κ. Κασσελάκης, φαίνεται να χαίρει της εκτίμησης του Παύλου Πολάκη, που ήταν εκείνος που τον ανακάλυψε, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης, είχε μιλήσει σε πρόσφατη συνέντευξή του με εγκωμιαστικά λόγια για το έργο που παρήγαγε ο βουλευτής Χανίων στον τομέα της διαφάνειας.

Μάλιστα, όταν κατέθεσε την πλατφόρμα προτάσεων του πριν από λίγες μέρες ο Παύλος Πολάκης έσπευσε να γράψει στα social media «Να ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ άλλος ένας με προτάσεις και θέσεις!!».

Σκληρή εσωκομματική κριτική

Αν και ο κ. Κασσελάκης συγκεντρώνει θετικές κριτικές μέχρι στιγμής, αρκετοί είναι και εκείνοι που διατηρούν τις επιφυλάξεις τους για την αιφνίδια υπερπροβολή του πρώην υποψηφίου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, που βρίσκεται μια ανάσα από τη διεκδίκηση της προεδρίας του κόμματος.

Χαρακτηριστικά, σκληρή κριτική άσκησε χθες με ανάρτησή του ο πρώην στενός συνεργάτης του πρώην Υπουργού, Νίκου Φίλη, Τάκης Κατσαρός, θέτοντας ακόμη και ζήτημα παραπομπής του στο πειθαρχικό όργανο του κόμματος, δηλαδή την Επιτροπή Δεοντολογίας.

Σε ανάρτησή του αναφέρει: «προς τι αυτή η καμπάνια και η υπερπροβολή; Με ποια αφορμή;» διερωτάται ο κ. Κατσαρός, σημειώνοντας για τον Στέφανο Κασσελάκη πως «ο κύριος αυτός που

α) δεν εξελέγη

β) δεν ανήκει σε κανένα κομματικό όργανο

γ) είναι αμφίβολο αν είναι μέλος του κόμματος

δ) δεν έχει θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αποφασίζει αίφνης να οργανώσει μια προσωπική πολιτική καμπάνια με σκοπό να πλασαριστεί στην κεντρική πολιτική σκηνή».

«Είναι προβληματικό που μέχρι στιγμής αυτή η δραστηριότητα του κ. Κασσελάκη, δεν απασχολεί τα πολιτικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ και την Επιτροπή Δεοντολογίας» επισημαίνει ο κ. Κατσαρός, καταλήγοντας πως «ας ελπίσουμε έστω και καθυστερημένα να ασχοληθούν με την περίπτωση Κασσελάκη τα αρμόδια κομματικά όργανα».

ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣΣΥΡΙΖΑΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑσυνέδριο ΣΥΡΙΖΑ
Keywords
Αναζητήσεις
kasselakis-syriza-eimai-enthousiasmenos-apo-tin-antapokrisi-sas.htm
Τυχαία Θέματα