Κέρδη- ρεκόρ για τους εξορύκτες Bitcoin τον Σεπτέμβριο

Ο Σεπτέμβριος ήταν ένας εξαιρετικός μήνας για τις εταιρείες εξόρυξης Bitcoin, με τους miners να βελτιώνουν σταθερά τα ποσοστά κατακερματισμού τους, υποσχόμενοι μια μεγαλύτερη μελλοντική προσφορά του κορυφαίου κρυπτονομίσματος.

Τρεις εταιρείες εξόρυξης Bitcoin ανακοίνωσαν κέρδη- ρεκόρ, την ώρα που οι εισροές Bitcoin στο Kraken ανήλθαν σε υψηλό πενταετίας, με το ανταλλακτήριο να καταγράφει και άνοδο του ρυθμού κατακερματισμού κατά 506,06 εκατομμύρια
στα μέσα Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το YCharts.

Η CleanSpark εξόρυξε 643 BTC τον Σεπτέμβριο, ανεβάζοντας το συνολικό απόθεμά της σε BTC σε 2.240.

Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, αυτοί οι αριθμοί όχι μόνο έκαναν τους τελευταίους μήνες το πιο κερδοφόρο τρίμηνο που έχει καταγραφεί, αλλά μετέτρεψαν το FY23 της CleanSpark στην καλύτερη χρονιά της μέχρι σήμερα.

Το Riot Blockchain φέρεται επίσης να είχε έναν ιδιαίτερα κερδοφόρο μήνα. Αν και η εταιρεία εξόρυξε μόνο το ήμισυ περίπου από την CleanSpark - συνολικά 362 BTC - αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε μια συμφωνία που συνήφθη με το ERCOT, το ηλεκτρικό δίκτυο του Τέξας.
Αυτή η συμφωνία πλήρωσε πάνω από 13 εκατομμύρια δολάρια σε ενεργειακές πιστώσεις, αξίας άνω των 500 BTC σε τρέχουσες τιμές.

«Με τον στρατηγικό περιορισμό των εργασιών εξόρυξης, λάβαμε επίσης 11 εκατομμύρια δολάρια σε πιστώσεις ισχύος σύμφωνα με τις συμβάσεις μας με τον πάροχο υπηρεσιών κοινής ωφέλειας και 2,5 εκατομμύρια δολάρια σε πιστώσεις απόκρισης ζήτησης από τη συμμετοχή στο πρόγραμμα βοηθητικών υπηρεσιών της ERCOT. Οι συνδυασμένες, συνολικές πιστώσεις απόκρισης ισχύος και ζήτησης που ελήφθησαν ισοδυναμούν με περίπου 511 Bitcoin με βάση τη μέση τιμή του Bitcoin τον Σεπτέμβριο», σημείωσε η εταιρεία.

Η Marathon Digital Holdings, πάντως, τις ξεπέρασε και τις δύο. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε, η εταιρεία παρήγαγε 1.242 BTC τον Σεπτέμβριο, ανεβάζοντας το σύνολο από την αρχή του έτους μέχρι την ημερομηνία της δημοσίευσης σε 8.610.

Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί ότι, στον αγώνα της να σημειώσει νέα ρεκόρ, δεν έλειψαν και τα λάθη, καθώς η Marathon εξόρυξε ένα μη έγκυρο μπλοκ λόγω ενός σφάλματος στον έλεγχο των συναλλαγών. Bitcoin
Keywords
Αναζητήσεις
kerdi--rekor-gia-tous-exoryktes-bitcoin-ton-septemvrio.htm
Τυχαία Θέματα