Κηδεύτηκε ο Μάθιου Πέρι- «Tα Φιλαράκια» ήταν στο πλευρό του

Στο Λος Άντζελες ο Μάθιου Πέρι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο σε ηλικία 54 ετών. Οι συμπρωταγωνιστές του στα «Φιλαράκια» βρέθηκαν φυσικά στην τελετή για να τον αποχαιρετήσουν.

Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλανκ και Ντέιβιντ Σουίμερ συνόδευσαν τον ηθοποιό στην τελευταία του κατοικία.

Ο ιστότοπος TMZ και η ηλεκτρονική έκδοση Page Six της

εφημερίδας New York Post δημοσίευσαν φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από μεγάλη απόσταση, στις οποίες διακρίνονται οι παρευρισκόμενοι στην κηδεία.

{https://twitter.com/TMZ/status/1720588400116269062}

Ο Μάθιου Πέρι, ο οποίος ταυτίστηκε με τον ρόλο του Τσάντλερ Μπινγκ στις δέκα σεζόν (1994-2004) που προβλήθηκε η σειρά «Φιλαράκια», βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, σκορπώντας θλίψη στο Χόλιγουντ και σε εκατομμύρια θαυμαστές του παγκοσμίως.

Έφυγε από τη ζωή έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του «Φιλαράκια, Εραστές και το Μεγάλο, Φριχτό Πράγμα» («Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing»), στο οποίο εξιστορούσε την πολυετή μάχη του για να απεξαρτηθεί από τα συνταγογραφούμενα παυσίπονα και το αλκοόλ.

Χθες Παρασκευή, δημιουργήθηκε το ίδρυμα που φέρει το όνομά του (The Matthew Perry Foundation), το οποίο θα τιμήσει τη μνήμη του βοηθώντας ανθρώπους που δίνουν μάχη για να ξεπεράσουν τον εθισμό τους.

ΜΑΘΙΟΥ ΠΕΡΙΦιλαράκιαΚΗΔΕΙΑ
Keywords
Αναζητήσεις
kideftike-o-mathiou-peri--ta-filarakia-itan-sto-plevro-tou.htm
Τυχαία Θέματα