Κολωνός: Κατηγορούμενη για μαστροπεία η μητέρα της 12χρονης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς την Τετάρτη (12/10) εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος της μητέρας της.

Την εντολή έδωσε η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση μετά τις καταθέσεις των δύο συλληφθέντων ανδρών που παραδέχθηκαν ότι είχαν σεξουαλικές επαφές με την ανήλικη.

Το απόγευμα της Τετάρτης, συμβατικό αυτοκίνητο της ΕΛΑΣ μετέβη στο σπίτι της οικογένειας και πήρε τη μητέρα του κοριτσιού. Μάλιστα,

οι πληροφορίες αναφέρουν ότι καλείται να καταθέσει για την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας από κοινού και όχι για παραμέληση ανηλίκου.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ όπου εξετάζεται από αστυνομικούς του τμήματος Προστασίας Ανηλίκων και κατόπιν θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζουμε ότι μεταξύ άλλων ο 53χρονος που βίαζε και φέρεται να εξέδιδε την 12χρονη ισχυρίζεται ότι άτομο του περιβάλλοντός της ήξερε τα πάντα και ήταν μάλιστα εκείνο που είχε δημιουργήσει το προφίλ του παιδιού στο διαδίκτυο για να βρίσκει «πελάτες»-βιαστές.

Ηλίας Μίχος και Γιάννης Σοφιανίδης κρίθηκαν προφυλακιστέοι με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Αναμένεται να μεταφερθούν στις φυλακές Τριπόλεως ή Γρεβενών.

Κολωνός12χρονηΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣΒΙΑΣΜΟΣπαιδεραστία
Keywords
Τυχαία Θέματα