Κων/πολη: Πολύνεκρη τραγωδία λόγω πυρκαγιάς σε πολυκατοικία (vid)

16:35 2/4/2024 - Πηγή: Reporter

Πυρκαγιά ξέσπασε στο ισόγειο 16ώροφου κτιρίου που χρησιμοποιείται ως νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην περιοχή Γκαϊρέτεπε της Κωνσταντινούπολης.

Στους 29 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά έπειτα από έκρηξη που ξέσπασε στο υπόγειο ενός 16ώροφου κτιρίου που χρησιμοποιείται ως νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην περιοχή Γκαϊρέτεπε της Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η φωτιά προκλήθηκε έπειτα από έκρηξη

κοντά στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου και τα θύματα ήταν εργάτες που εργάζονταν εκείνη την ώρα και εγκλωβίστηκαν μέσα στο κατάστημα.

Σημειώνεται ότι το νυχτερινό κέντρο ήταν κλειστό λόγω του ιερού για τους μουσουλμάνους μήνα του Ραμαζανιού.

{https://twitter.com/halktvcomtr/status/1775131459738587388}

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική αρχή της Κωνσταντινούπολης, αναφέρεται πως εκτιμάται ότι η φωτιά ότι προκλήθηκε κατά τη διάρκεια ανακαίνισης.

Στη δήλωση της δημοτικής αρχής της Κωνσταντινούπολης, αναφέρεται ότι πυρκαγιά ξέσπασε λόγω ανακαίνισης στο κέντρο διασκέδασης που λειτουργεί στον μείον 1ο και μείον 2ο όροφο του 16ορόφου κτιρίου που βρίσκεται στην οδό Gündoğdu στην περιοχή Gayrettepe, στις 12.47.

Ο υπουργός Εσωτερικών Αλί Γερλίκαγια ανακοίνωσε επίσης ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για τη φωτιά. Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τηλεφώνησε στον υπουργό Εσωτερικών και έλαβε πληροφορίες για τη φωτιά.

{https://twitter.com/eha_medya/status/1775141778598834278}

#Κωνσταντινούπολη #ΤΟΥΡΚΙΑ
Keywords
Αναζητήσεις
konpoli-polynekri-tragodia-logo-pyrkagias-se-polykatoikia-vid.htm
Τυχαία Θέματα