Κρήτη: Άνδρας εξαπατούσε επιχειρηματίες με πλαστά 50ευρα

Στη σύλληψη ενός άνδρα στην Κίσαμο προχώρησαν οι Ελληνικές Αρχές, ο οποίος όπως όλα δείχνουν είχε επιδοθεί, τις ημέρες που έμενε στα Χανιά, σε δεκάδες μικροαγορές χρησιμοποιώντας πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με τις πληροφορίες, στόχος του ήταν να του μείνει καθαρό ποσό από τα ρέστα που έπαιρνε.

Συγκεκριμένα χθες έφτασαν στο Α.Τ. Κισάμου καταγγελίες από ανθρώπους οι οποίοι στην περιοχή από

Τοπόλια με Λαφονήσι, πουλάνε υπαίθρια στον δρόμο ντόπιο μέλι, ελαιόλαδο και τοπικά προϊόντα.

Οι άνθρωποι κατήγγειλαν ότι κάποιος είχε αγοράσει προϊόν τους δίνοντάς τους 50 ευρώ, παίρνοντας στη συνέχεια τα ρέστα από την αγορά του. Κατόπιν εορτής οι μικροπωλητές διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για πλαστά 50ευρω.

Αν και οι αστυνομικές αρχές της Κισάμου δεν είχαν στη διάθεσή τους πινακίδα αυτοκινήτου αλλά μόνο περιγραφή του φερόμενου δράστη, κατάφεραν να τον εντοπίσουν στο αυτοκίνητό του. Την ώρα που τον σταματούσαν προκειμένου να τον ελέγξουν, εκείνος έσπευσε να πετάξει από το αυτοκίνητο σε έναν γκρεμό μια τσάντα.

Οι αστυνομικοί είδαν την κίνηση αυτή και αφού έλεγξαν τον ίδιο και το αυτοκίνητο, ένας εξ αυτών αποφάσισε να κατέβει στον γκρεμό για να πάρει την τσάντα που είχε φροντίσει να ξεφορτωθεί γρήγορα – γρήγορα ο φερόμενος δράστης.

Όταν πήραν στα χέρια τους την τσάντα οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι αυτή ήταν γεμάτη με πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ που έφεραν τον ίδιο αριθμό.

Αμέσως προχώρησαν στη σύλληψη του άνδρα ενώ ακολούθησε έρευνα των αστυνομικών αρχών Κισάμου και στο δωμάτιο στο οποίο διέμενε σε ξενοδοχείο στον Πλατανιά.

ΧΑΝΙΑσύλληψηΠΛΑΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ
Keywords
Αναζητήσεις
kriti-andras-exapatouse-epicheirimaties-me-plasta-50evra.htm
Τυχαία Θέματα