Ληστεία σε χρηματαποστολή στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι

11:28 1/3/2022 - Πηγή: Reporter

Ληστεία σε χρηματαποστολή στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (1/3).

Οι δράστες υποδύονταν τους πελάτες κρεοπωλείου και περίμεναν τη χρηματαποστολή για να ανεφοδιάσει ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας που βρίσκεται στην πλατεία.

Όταν έφτασε η χρηματαποστολή (λίγο μετά τις 09.00) έβγαλαν όπλα και κατόπιν απειλής, απέσπασαν τα χρήματα που είχαν μαζί τους οι υπάλληλοι. Δεν είναι ακόμη γνωστό το ακριβές

χρηματικό ποσό που κατάφεραν να αρπάξουν.

Ωστόσο, στη συνέχεια, η μηχανή που είχαν ως μέσο διαφυγής δεν έπαιρνε μπρος. Αναγκάστηκαν λοιπόν να αναζητήσουν άλλον τρόπο για να απομακρυνθούν από την περιοχή. Υπό την απειλή του όπλου σταμάτησαν μία διερχόμενη γυναίκα, την κατέβασαν από το αυτοκίνητό της, επιβιβάστηκαν σε αυτό και εξαφανίστηκαν.

Καταστηματάρχης της γειτονιάς ακολούθησε τους δράστες με μηχανή. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, άφησαν το αυτοκίνητο σε ένα μικρό στενάκι (Επιμηθέως) αρκετά κοντά στην περιοχή και διέφυγαν.

Συνελήφθησαν οι δράστες (upd)

Έπειτα από μερικές ώρες, ωστόσο, η αστυνομία τους εντόπισε και τους συνέλαβε. Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες για πέντε Έλληνες, με βεβαρυμένο ποινικό μητρώο. Είναι άτομα ηλικίας 46, 48, 49, 51 και 53 ετών. Στην κατοχή τους βρέθηκε βαρύς οπλισμός και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

ΠΑΓΚΡΑΤΙληστείαχρηματαποστολή
Keywords
Τυχαία Θέματα