Ο Μπέος επιτέθηκε σε πλημμυροπαθή που τον έβρισε- Τι απαντά

Έκκρυθμη είναι η κατάσταση το τελευταίο διάστημα στο Βόλο εξαιτίας των μεγάλων καταστροφών από τις σφοδρές πλημμύρες, με τον Δήμαρχο της πόλης Αχιλλέα Μπέο να βρίσκεται για ακόμα μία φορά στην επικαιρότητα, αλλά για λάθος λόγο.

Ουκ ολίγες φορές το τελευταίο διάστημα, ο Δήμαρχος Βόλου έχει γίνει «viral», λόγω των λεκτικών επιθέσεων που εξαπολύει σε πολίτες ή ακόμα και σε καλλιτέχνες που κρίνουν το έργο του στην πόλη, όμως αυτή τη φορά η κατάσταση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, όταν ξεκίνησε να χτυπάει πολίτη με τον οποίο ήρθαν

σε λεκτική αντιπαράθεση.

Συγκεκριμένα, κάτοικοι της Άλλης Μεριάς συγκεντρώθηκαν το πρωί του Σαββάτου στη διαλυμένη γέφυρα για να αποτρέψουν έργο που θα γίνει στο ρέμα, καθώς όπως καταγγέλλουν, γίνεται χωρίς κάποια στοιχειώδη μελέτη.

Στο ρέμα πέφτουν όλες οι φερτές ύλες από τις καταστροφές των πλημμυρών, όπως μπάζα, δέντρα, κροκάλες και οι κάτοικοι που έχουν καταστραφεί και έχασαν τα σπίτια τους συγκεντρώθηκαν το πρωί για να αποτρέψουν τις εργασίες.

Το εργολαβικό συνεργείο εμφανίστηκε σήμερα το πρωί και οι κάτοικοι βρέθηκαν στο σημείο για να το εμποδίσουν.

Η Αστυνομία κλήθηκε εκ νέου και έπειτα από λίγο στην περιοχή εμφανίστηκε και ο Αχιλλέας Μπέος.

Μάλωσε με τους κατοίκους που είναι εξαγριωμένοι γιατί πολλοί είναι άστεγοι από την πλημμύρα και ένας έξαλλος κάτοικος τον έβρισε.

Τότε εκείνος του επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπάει. «Τραμπούκε, να μου κοπεί το χέρι που σε ψήφιζα» φώναζε ο πολίτης.

Ο Αχιλλέας Μπέος είπε στους αστυνομικούς να τους συλλάβουν όλους τους διαμαρτυρόμενους γιατί παρεμπόδιζαν το έργο, ενώ κάτοικος κατέγραφε όσα συνέβαιναν με το κινητό.

Στην...αϋπνία τα έριξε ο Μπέος

Ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε αρχικά με μια ανάρτηση στην οποία αναφέρει «Κυκλοφορεί την τελευταία ώρα ένα βίντεο που καταγράφει σκηνές έντασης μεταξύ εμού και αυτών που παρεμπόδισαν τις εργασίες στην Άλλη Μεριά.

Αυτά προφανώς συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς κοντά ένα μήνα, όταν δουλεύεις ακατάπαυστα για να δώσεις λύσεις για τους συμπολίτες σου και αντιμετωπίζεις στημένες καταστάσεις (ενδεχομένως και αντιδράσεις από αγανακτισμένους πολίτες).

Μπορώ να δεχθώ τις αντιδράσεις, αλλά όχι βέβαια τις προσωπικές ύβρεις του τύπου (άντε και γα…ου) και πολύ περισσότερο τις ύβρεις για τη μάνα μου.

Σε τέτοιες συνθήκες αντιδρώ ως άνθρωπος, ακόμα και ακραία ενδεχομένως. Δυστυχώς η λογική και η κατανόηση για το τι αντιμετωπίζουμε δεν είναι αυτονόητα για όλους».

Λίγο αργότερα ανάρτησε και βίντεο που βρίσκεται στο γραφείο του με τον πολίτη με τον οποίο υπήρξε η ένταση.

«Όπως έγραψα και πριν ζούμε σε πρωτόγνωρες καταστάσεις, όπου η ένταση και ο εκνευρισμός από όλους περισσεύουν. Κι όταν όλοι ηρεμούμε και βλέπουμε ψύχραιμα τα πράγματα όλα αποκαθίστανται.

Ετσι πριν από λίγο με χαρά είδα στο γραφείο μου τον νεαρό συμπολίτη μου με τον οποίο είχα ένα επεισόδιο στην Άλλη Μεριά να έρχεται να ζητήσει συγγνώμη.

Ως πατέρας και ως Δήμαρχος φυσικά και τον δέχθηκα, συζητήσαμε και λύσαμε την παρεξήγηση. Μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά όπως του είπα δεν είμαι παπάς να συγχωρώ και γι αυτό δεν χρειάζεται συγγνώμη.

Κατανόηση και συνεργασία ζητώ από όλους. Δεν βρίσκομαι στους δρόμους για κάποιο δικό μου συμφέρον. Ενδεχομένως να γίνονται και λάθη. Αλλά παλεύω για την πόλη, να δοθούν λύσεις για τους συμπολίτες.

ΥΓ. Φυσικά από όσους έσπευσαν με το γνωστό πικρόχολο σχολιασμό να αναρτήσουν το βίντεο με το επεισόδιο, δεν περιμένω να αναρτήσουν κι αυτό. Αλλωστε είναι γνωστός ο ρόλος τους και προδιαγεγραμμένη η τύχη τους. Μια εβδομάδα απέμεινε…».

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣεπίθεσηΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΛΟΥΒΟΛΟΣ
Keywords
Αναζητήσεις
o-beos-epitethike-se-plimmyropathi-pou-ton-evrise--ti-apanta.htm
Τυχαία Θέματα