Ο γιος του Χατζηδάκη... εκπαιδεύεται: Μαμά, Μπαμπά, ΕΦΚΑ!

Μπορεί στην πολιτική επικαιρότητα να κυριαρχεί η υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ωστόσο, την Τετάρτη (19/4) η δήλωση της ημέρας ήρθε από τον υπουργό Εργασίας, Κωστή Χατζηδάκη.

Ο υπουργός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονόρας Μελέτη στο Mega και παραχώρησε μία περισσότερο "life style" συνέντευξη, όπως συνηθίζουν αρκετοί πολιτικοί προεκλογικά.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης αυτής λοιπόν αναφέρθηκε και στον γιό του, Γιάννη, λέγοντας

πως τώρα πια έχει αρχίσει να καταλαβαίνει τι δουλειά κάνει ο μπαμπάς του. Σύμφωνα με τον υπουργό έχει μάλιστα μεταδώσει στο παιδί του την... εμμονή που έχει με τον ΕΦΚΑ, τον οποίο και προσπαθεί να αναμορφώσει ως υπουργός Εργασίας.

Σε ερώτηση λοιπόν για τον του και το αν αν ξέρει τι δουλειά κάνει ο μπαμπάς του ο κ. Χατζηδάκης διηγήθηκε τα εξής: «Ήμουν στο τάμπλετ και κάτι κοίταζα και μου λέει η Πόπη ”βρε Κωστή είσαι στο σπίτι, ασχολήσου λίγο με τον Γιάννη”, και απαντά ο Γιάννης : ”Μαμά ο μπαμπάς είναι σημαντικός, τώρα διαβάζει για την δουλειά του, άστον να διαβάσει και μετά θα έρθει και σε εμάς».

Ακόμα είπε:

«Περνάμε από ένα κτίριο της Κηφισίας, γιατί μένουμε εκεί κοντά, στο Χαλάνδρι, και πάντα λέει ''μπαμπά, μαμά, ο ΕΦΚΑ''! Και δεν θα το πιστέψετε, τώρα μαθαίνει τα πρώτα του γράμματα και έγραψε ΕΦΚΑ. Αμέσως μετά, έβαλε ένα Χ, γιατί ταλαιπωρεί τον μπαμπά».

Ομολογουμένως χρειάζεται να δείχνουν και οι πολιτικοί ένα πιο... ανθρώπινο πρόσωπο, αλλά η αλήθεια είναι πως τέτοιες ατάκες δημιουργούν μία κάποια αμηχανία και ασφαλώς δίνουν πάτημα για "πάρτι" στα social media.

ΕΦΚΑΧατζηδάκηςδήλωσημελέτη
Keywords
Τυχαία Θέματα