Ο Κασσελάκης απαντά στον Τσίπρα- Δείτε live το συνέδριο

Νέο ενδιαφέρον αποκτά το 4ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ μετά την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος πρότεινε ως λύση να επαναληφθεί η διαδικασία εκλογής προέδρου. Ο Στέφανος Κασσελάκης απαντά αυτή την ώρα από το βήμα του συνεδρίου.

Η δήλωση Τσίπρα έπεσε σαν "βόμβα" στο Τάε Κβον Ντο όπου φιλοξενείται

το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Τα μέλη του κόμματος κατά την προσέλευσή τους συζητούσαν ασφαλώς αυτή την εξέλιξη και η κατάσταση γενικώς μυρίζει... μπαρούτι.

Η ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη αναμένεται πια με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, την ώρα που σε μία πρώτη αντίδραση από το περιβάλλον του εκφράζεται δυσαρέσκεια για την κίνηση του πρώην πρωθυπουργού. Γίνεται λόγος για "αντιθεσμική συμπεριφορά", λίγες μόνο ώρες πριν από την έναρξη του συνεδρίου.

«Είμαστε εδώ για να σημάνουμε την προοδευτική αντεπίθεση», υπογράμμισε στην έναρξη της ομιλίας του ο κ. Κασσελάκης, που ανέβηκε στο βήμα καταχειροκροτούμενος.

Απαντώντας σε συνθήματα των συνέδρων, ο κ. Κασσελάκης είπε «θα είμαστε ενωμένοι για την Ευρωβουλή» και υπογράμμισε: «Έχουμε καθαρά χέρια, στο χέρι σας είναι να μας κάνερτε κυβέρνηση ξανά».

Φυσικά, δεν είναι μόνο η στάση Κασσελάκη που έχει σημασία. Μένει να φανεί αν η πρόταση Τσίπρα βρει πολλούς υποστηρικτές και ενδεχομένως αν θα φέρει και νέες υποψηφιότητες για την ηγεσία του κόμματος.

Σπύρος Πολυχρονόπουλος

#ΣΥΡΙΖΑ #συνέδριο #ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ #Τσίπρας #εκλογές #ευρωεκλογές #ομιλία
Keywords
Αναζητήσεις
o-kasselakis-apanta-ston-tsipra--deite-live-to-synedrio.htm
Τυχαία Θέματα