Ο μακελάρης της Πράγας ομολογεί διπλή δολοφονία σε σημείωμα αυτοκτονίας

Ο μακελάρης της Πράγας, που σκότωσε 14 άτομα στο Πανεπιστήμιο του Καρόλου και τον ίδιο του τον πατέρα, ομολογεί πως σκότωσε ακόμη έναν άλλον πατέρα και την κόρη του - πριν την επίθεση στο πανεπιστήμιο - σε σημείωμα αυτοκτονίας που εντόπισαν οι τσεχικές Αρχές. Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σοκάρουν, με τον Ντέιβιντ Κόζακ να ανεβάζει...τον συνολικό αριθμό των θυμάτων του σε 17.

Στο σημείωμα που βρέθηκε στο σπίτι του Ντέιβιντ Κόζακ, ο δράστης της πολύνεκρης επίθεσης, ομολόγησε ότι πυροβόλησε

έναν πατέρα και το δύο μηνών μωρό του, έξι μέρες πριν από το μακελειό.

Η αστυνομία, που έκανε έρευνα για τη διπλή δολοφονία, είχε φτιάξει έναν κατάλογο με 4.000 υπόπτους, εντός του οποίου υπήρχε και το όνομα του 24χρονου. Μετά την επίθεση της 21ης Δεκεμβρίου, ο άνδρας είχε κριθεί βασικός ύποπτος και οι υποψίες πλέον επιβεβαιώνονται, με τις Αρχές να εμφανίζονται μετανιωμένες που δεν κατάφεραν να συλλέξουν περισσότερα στοιχεία και να τον συλλάβουν πριν την αιματοχυσία στο Πανεπιστήμιο. Η επίθεση που σημειώθηκε στο πανεπιστήμιο στις 21 Δεκεμβρίου πρόκειται για μία από τις χειρότερες μαζικές δολοφονίες στην ιστορία της Τσεχίας, με τον ίδιο τον Κόζακ να αυτοκτονεί αφού περικυκλώθηκε από ένοπλους αστυνομικούς.

Το σημείωμα ανακαλύφθηκε από την αστυνομία στο σπίτι του δράστη στις 21 Δεκεμβρίου - την ίδια μέρα μετά την επίθεση-. Περιείχε μια ομολογία ότι είχε σκοτώσει πατέρα και κόρη στο δάσος Klanovice στα ανατολικά προάστια της πρωτεύουσας μια εβδομάδα νωρίτερα.

Ο Κόζακ, να σημειωθεί, είχε σκοτώσει και τον πατέρα του, στο σπίτι τους, με τον συνολικό αριθμό των θυμάτων του να φτάνει στους 17 νεκρούς και τους 25 τραυματίες.

#Πράγα #πανεπιστήμιο #ΔΟΛΟΦΟΝΊΕΣ #αυτοκτονία #ΝΤΕΙΒΙΝΤ_ΚΟΖΑΚ
Keywords
Αναζητήσεις
o-makelaris-tis-pragas-omologei-dipli-dolofonia-se-simeioma-aftoktonias.htm
Τυχαία Θέματα