Ο Μητσοτάκης παίρνει τα βουνά και μάλλον «κληρώνει» για αλλαγές στην κυβέρνηση

Με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά ΑΕΙ που συζητήθηκε στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο, η κυβέρνηση προωθεί μία ομολογουμένως σημαντική μεταρρύθμιση και φαίνεται ότι ο Πρωθυπουργός έχει αποφασίσει ότι τώρα είναι η ώρα να «τρέξουν» κάποιες σημαντικές αποφάσεις.

Έχοντας κάνει και την καθιερωμένη επίσκεψη στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας την Παρασκευή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιμένει τα κάλαντα της παραμονής των Χριστουγέννων στο Μαξίμου και έπειτα αναχωρεί, όπως πάντα τέτοια εποχή, για την Ήπειρο.

Όπως

όλοι θυμούνται, εκεί στο βουνό, ο Πρωθυπουργός έχει δηλώσει ότι σκέφτεται και λαμβάνει σημαντικές αποφάσεις. Τα προηγούμενα χρόνια αυτές αφορούσαν άλλοτε το πρόσωπο που θα επέλεγε για την Προεδρία της Δημοκρατίας, άλλοτε τον χρόνο των εκλογών, κ.λπ.

Τώρα μάλλον δεν υπάρχει κάποια δραματικά σημαντική απόφαση που θα πρέπει να ληφθεί. Όμως ορισμένες πηγές σημειώνουν ότι έχει περάσει αρκετό διάστημα από τις εκλογές, μένει περίπου ένα εξάμηνο έως τις ευρωεκλογές και μάλλον έχει έλθει η ώρα για κάποιες αλλαγές στην κυβέρνηση.

Θεωρείται λοιπόν εξαιρετικά πιθανό να σκεφτεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον ανασχηματισμό στα βουνά της Ηπείρου και να προχωρήσει σε αυτόν κάποια στιγμή μέσα στο πρώτο δίμηνο του 2024…

Keywords
Αναζητήσεις
o-mitsotakis-pairnei-ta-vouna-kai-mallon-klironei-gia-allages-stin-kyvernisi.htm
Τυχαία Θέματα