Ο Νίκος Παππάς δεν...τρελαίνεται με τη στήριξη Τσίπρα στην Αθήνα

Ο Νίκος Παππάς έχει ανακοινώσει δημόσια να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές το φθινόπωρο, αλλά έχει ήδη αντιληφθεί πως δεν είναι εύκολη διαδικασία.

Ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού που αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του και να ασχοληθεί με τα κοινά, τόνισε πως το περιβάλλον είναι τοξικό, γεγονός που τον προβληματίζει.

«Ήταν κάτι που μπήκε στο μυαλό

μου, τελευταία μπήκε αυτή η ιδέα. Πήρα την πρωτοβουλία να ξεκινήσω κάποιες διαδικασίες. Αυτό που έχω αντιληφθεί είναι ότι δεν είναι έτσι αγνό και αθώο το περιβάλλον αυτό, είναι λίγο τοξικό για εμένα. Θέλησα να ασχοληθώ για να προσφέρω, χωρίς καμία ιδιοτέλεια. Έχει ακόμα δρόμο, θα δούμε αν θα το κάνω».

Προς το παρόν, πάντως, συνεχίζει τις σχετικές διαδικασίες για να είναι υποψήφιος, αλλά δεν θέλει την "ταμπέλα" του ότι θα είναι ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο κ. Τσίπρας με στήριξε δημόσια, από εκεί και πέρα είναι ένα κόμμα με το οποίο ουδέποτε είχα κάποια αλληλεπίδραση στο παρελθόν. Μάλιστα διάφορες κινήσεις, δεν με εξέφραζαν απόλυτα», τόνισε.

Ο διεθνής Έλληνας μπασκετμπολίστας τοποθετήθηκε και για την άνοδο της ακροδεξιάς με την είσοδο κομμάτων στην βουλή που σχηματιστηκε όπως η ΝΙΚΗ και οι Σπαρτιάτες: «Για να ειμαι ειλικρινης, δεν μου προκάλεσε καμία έκπληξη. Ας μην υποκρινόμαστε και πέφτουμε από τα σύννεφα, Ξέρουμε ότι το τέρας του φασισμού υπάρχει έξω και επιβιώνει. Νομίζω πλέον είναι στο χέρι μας να το ρίξουμε στον βόθρο της ιστορίας μια και καλή».

Νίκος ΠαππάςΑλέξης ΤσίπραςΣΥΡΙΖΑΚΚΕΔήμος Αθηναίωνεκλογέςαυτοδιοικητικές εκλογέςΑθήνα
Keywords
Τυχαία Θέματα