Ο Σταϊκούρας θα συνοδεύσει στην Κίνα τον Μητσοτάκη-Ποιους θα συναντήσει

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, είναι ένας από τους υπουργούς που θα συνοδεύσουν τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο ταξίδι του στην Κίνα.

Όπως ανακοινώθηκε, στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο κ. Σταϊκούρας θα έχει την Πέμπτη (2/11) συνάντηση με τη Διοίκηση της εταιρείας "Yutong International Holding", η οποία έχει αναλάβει την προμήθεια των 250 ηλεκτρικών λεωφορείων για τους στόλους των συγκοινωνιακών φορέων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών θα υπογράψει τη Διμερή Αεροπορική Συμφωνία Ελλάδας - Κίνας, η οποία είναι συνεπής με την Οριζόντια Αεροπορική Συμφωνία ΕΕ - Κίνας και αποσκοπεί στον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου των αεροπορικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, ο κ. Σταϊκούρας θα μεταβεί στη Σαγκάη, όπου θα παραστεί στην επίσημη τελετή υποδοχής από τον Πρωθυπουργό της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Li Qiang, ενόψει της 6ης Διεθνούς Εμπορικής Έκθεσης: "China International Import Expo".

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών θα εκπροσωπήσει τον Πρωθυπουργό στα εγκαίνια της Έκθεσης.

ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣΚίναΜητσοτακης
Keywords
Τυχαία Θέματα