Οικονόμου: Έχουμε στοιχεία για το άτομο πoυ παρακίνησε οπαδούς-Έρχονται συλλήψεις

Σχετικά με την έρευνα για τον εντοπισμό του ατόμου που προμήθευσε τα «όπλα» στον 18χρονο και τους υπόλοιπους που επιτέθηκαν στους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στον Ρέντη, αναφέρθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου στον ΣΚΑΙ.

Ο κ. Οικονόμου δήλωσε ότι

πρόκειται να πραγματοποιηθούν περισσότερες συλλήψεις εκτός από αυτή του 18χρονου. Επισήμανε ότι ο άνθρωπος που παρέσχε τις φωτοβολίδες, τις πέτρες και τα ξύλα στους επιτιθέμενους έχει ήδη ταυτοποιηθεί, και όλα τα διαθέσιμα στοιχεία από τις αρχές χρησιμοποιούνται για τις έρευνες.

«Θα έχουμε συλλήψεις, δεν θα μείνουμε μόνη στη συγκεκριμένη σύλληψη του καθομολογία δράστη. Υπάρχει πλήθος στοιχείων. Θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια να φτάσουμε στον καθοδηγητή,. Έχει κατονομαστεί από το δράστη άνθρωπος που παρακίνησε τα μέλη αυτής της συμμορίας να βγουν από την εξέδρα και να επιτεθούν τους αστυνομικούς. Είναι ο άνθρωπος που εφοδίασε με όπλα, φωτοβολίδες ξύλα πέτρες τα οποία είχε κρύψει σε χώρο εκτός γηπέδου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου και πρόσθεσε:

«Αναζητούμε τον άνθρωπο αυτό αξιοποιώντας με βάση πληροφορίες και αξιοποιώντας μια σειρά από στοιχεία. Υπάρχουν ενδείξεις και στοιχεία, η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη» κατέληξε.

#Οικονόμου #Υπουργός_Προστασίας_του_Πολίτη #Ρέντη #αστυνομικός #ΟΠΑΔΙΚΗ_ΒΙΑ
Keywords
Αναζητήσεις
oikonomou-echoume-stoicheia-gia-to-atomo-poy-parakinise-opadous-erchontai-syllipseis.htm
Τυχαία Θέματα