Οικονόμου για Ανδρουλάκη: Η κυβέρνηση δεν έχει προμηθευτεί λογισμικά παρακολούθησης

Η ελληνική διπλωματία κάνει πάντα ό,τι χρειάζεται με τον πλέον πρόσφορο τρόπο στον πλέον κατάλληλο χρόνο έτσι ώστε να διασφαλίζει τα εθνικά μας δίκαια και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, αποτελεσματικά και ουσιαστικά, τόνισε σε σχέση με την τουρκική προκλητικότητα στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο εκπρόσωπος τύπου Γιάννης Οικονόμου.

Σχετικά με την μηνυτήρια αναφορά του κ. Ανδρουλάκη για απόπειρα μόλυνσης του κινητού του τηλεφώνου, τον Σεπτέμβριο του 2021, από κακόβουλο λογισμικό παρακολούθησης, υπενθύμισε προηγούμενη δήλωσή του, υπογράμμισε πως η

κυβέρνηση δεν έχει προμηθευτεί τέτοια λογισμικά και τόνισε πως “επιδιώκουμε, απαιτούμε, και θα συνδράμουμε έτσι ώστε η έρευνα που διεξάγεται από τις αρμόδιες αρχές να καταλήξει σε συμπεράσματα”.

Διαβεβαίωσε, παράλληλα, πως “η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε οι ένοχοι να βρεθούν ενώπιον των ευθυνών τους”.

“Οφείλουμε να βρούμε μία παγκόσμια απάντηση σε αυτό που είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα” σημείωσε.

Για τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης ανέφερε πως “Χτίζουμε τα ενεργειακά μας αναχώματα. Στεκόμαστε άγρυπνος φρουρός στο πλευρό του καταναλωτή. Τον Αύγουστο οι λογαριασμοί θα επιδοτηθούν με ένα ποσό που ξεπερνά το ένα δισεκατομμύριο ευρώ”.

Γιάννης Οικονόμου
Keywords
Τυχαία Θέματα