Οικονόμου για τραυματισμό αστυνομικού: Η επίθεση δεν θα μείνει ατιμώρητη

«Η επίθεση αυτή δεν πρέπει και δεν θα μείνει ατιμώρητη, είναι ζήτημα νομιμότητας, είναι ζήτημα δικαιοσύνης», τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου σε δηλώσεις του για τη «δολοφονική επίθεση», όπως τη χαρακτήρισε, εναντίον αστυνομικού με φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» το βράδυ της Πέμπτης.

"Αυτές οι εγκληματικές οργανώσεις, οι αγέλες χούλιγκαν, δεν αξίζει και δεν πρέπει να βρίσκουν καμία στήριξη από κανέναν στην ελληνική κοινωνία. Μόνον έτσι θα εξαρθρωθούν και θα απομονωθούν", πρόσθεσε ο κύριος

Οικονόμου.

Ο υπουργός υπογράμμισε ότι "αυτή τη στιγμή η έννοια μας είναι στην υγεία του τραυματία αστυνομικού" ενώ εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους γιατρούς για τις προσπάθειες τους να τον κρατήσουν στην ζωή.

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νικαίας ο 31χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια επεισοδίων.

Ο αστυνομικός δέχτηκε φωτοβολίδα ναυτικού τύπου στον αριστερό του μηρό με αποτέλεσμα να χάσει πάρα πολύ αίμα μέχρι να μπορέσουν οι συνάδελφοί του και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

#Οικονόμου #ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ #γήπεδο #αστυνομικός
Keywords
Αναζητήσεις
oikonomou-gia-travmatismo-astynomikou-i-epithesi-den-tha-meinei-atimoriti.htm
Τυχαία Θέματα