ΠΑΣΟΚ για Μαρινάκη: Να μας απευθύνεται με πολιτική ευπρέπεια

18:23 5/8/2023 - Πηγή: Reporter

Τη δική του απάντηση στην επίθεση που δέχτηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, έδωσε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, με αφορμή την ανάρτηση που δημοσίευσε στο Facebook ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών και υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Καρίπογλου.

Πιο συγκεκριμένα, απαντώντας στις δηλώσεις του κ. Μαρινάκη για την ανάρτηση του Παναγιώτη Καρίπογλου με την οποία συνέδεε το 16ωρο με το Άουσβιτς,

ο κ. Γλαβίνας επισημαίνει ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής καταδικάζει απερίφραστα «κάθε ακραία θέση από όποιον και αν εκφράζεται είτε είναι στέλεχος του κόμματός μας είτε της Νέας Δημοκρατίας, όπως ο κ. Μαρινάκης που πριν μερικά χρόνια χρησιμοποιούσε δημοσίως τη μετεμφυλιακή ρητορεία του μίσους.

Και προσθέτει: «Οφείλει, δε, να γνωρίζει ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής έχει εκφράσει επίσημα τη θέση του για τις παλινωδίες του Υπουργού Εργασίας δια των αρμοδίων τομεαρχών του και ο κ. Καρίπογλου ήδη ανασκεύασε.

Ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης θα ήθελε να μας εξηγήσει τι είδους νομοθετική ρύθμιση θα φέρει ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος μέσα σε 24 ώρες μίλησε για τη θεσμοθέτηση του «δικαιώματος» απασχόλησης σε δύο εργοδότες και ωράριο εργασίας 16 ωρών -όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ- με 11ωρη (!) ανάπαυση, για να διαψεύσει αργότερα τον εαυτό του μιλώντας για 8 ώρες εργασίας συνολικά και όχι αθροιστικά;».

ΠασοκΜαρινάκηςΆδωνις Γεωργιάδης
Keywords
Αναζητήσεις
pasok-gia-marinaki-na-mas-apefthynetai-me-politiki-efprepeia.htm
Τυχαία Θέματα