Πάτησε... γκάζι η κινητή της Nova- Λανσάρει και κινητό 5G

Παρουσίαση στοιχείων σύμφωνα με τα οποία κερδίζει τον τίτλο του ταχύτερα αναπτυσσόμενου παρόχου στην Ελλάδα, για το πρώτο εξάμηνο του 2023, παρουσίασε η Nova την Τετάρτη (20/9) σε ειδική εκδήλωση στο μουσείο Γουλανδρή στο Παγκράτι.

Ο CEO της Nova Παναγιώτης Γεωργιόπουλος και ο CMO της εταιρείας, Μιχάλης Αναγνωστάκος παρουσίασαν ορισμένα αριθμητικά δεδομένα που δείχνουν

ότι η εμπορική πολιτική της εταιρείας αποδίδει καρπους.

Συγκεκριμένα, όπως ανάφεραν το 100% των νέων συνδέσεων κινητής (market net adds) το διάστημα Ιανουάριος-Ιούνιος 2023 ανήκει στη Nova.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως στο σύνολο της αγοράς προστέθηκαν σε αυτό το διάστημα 76.600 νέες γραμμές στην κινητή τηλεφωνία. Το σύνολο αυτών των συνδέσεων είναι στη Nova.

Συνολικά η Νοωα έχει σήμερα 3,2 εκατ. συνδέσεις κινητής, που αντιστοιχεί με το 21,6% του συνόλου της αγοράς.

Στο κομμάτι της συνδρομητικής τηλεόρασης, στο ίδιο διάστημα, η Nova κέρδισε το 60% των καθαρών νέων συνδρομών. Από τις 63.000 νέες συνδρομές σε όλους τους παρόχους το 60% πήγε στη Nova καταγράφοντας 38.000 νέες συνδέσεις.

Η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει στα δίκτυα, ενώ στα καταστήματά της λανσάρει και «το πιο οικονομικό 5G smartphone» της αγοράς, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει.

Το κινητό βγαίνει σε συνεργασία με την ZTE και θα κοστίζει 165 ευρώ. Θα χρησιμοποιηθεί, όμως και σαν όπλο για νέους συνδρομητές, καθώς θα δίνεται δωρεάν με κάθε unlimited σύνδεση.

Σπύρος Πολυχρονόπουλος

ΠΑΡΟΧΟΣ ΚΙΝΗΤΗΣNOVA5G
Keywords
Τυχαία Θέματα