«Πειραγμένη» η φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον;- Η θεωρία του BBC

Υποτίθεται ότι η φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον μαζί με τα τρία παιδιά της, που δημοσίευσε το Παλάτι, θα λειτουργούσε καθησυχαστικά στην κοινή γνώμη, σχετικά με τις φήμες για την υγεία της Πριγκίπισσας της Ουαλίας. Αντ 'αυτού, κάθε λεπτομέρεια της φωτογραφίας που ανέβηκε στο Instagram για την Ημέρα της Μητέρας στην Αγγλία, περνά από...

κόσκινο.

Λείπουν μέρη από τον καρπό και τη ζακέτα της πριγκίπισσας Charlotte; Τα χέρια του πρίγκιπα Λούις φαίνονται σωστά; Θα έπρεπε αυτό το δέντρο στο βάθος να έχει τέτοια φύλλα στα μέσα Μαρτίου;

Αυτά είναι λίγα μόνο από τα ερωτηματικά που τίθενται στα social media αλλά και στα βρετανικά ΜΜΕ.

Σε κάθε περίπτωση η φωτογραφία δεν πέτυχε το στόχο της.

Άλλωστε, μεγάλα διεθνή πρακτορεία απαγόρευσαν την αναπαραγωγή της φωτογραφίας, καθώς την ανέλυσαν και εκτίμησαν πως είναι ψεύτικη.

Το Reuters εξέδωσε μια «επείγουσα ειδοποίηση» λέγοντας στους πελάτες του να μην δημοσιεύσουν τη φωτογραφία. Το Associated Press (AP) έστειλε ένα email κατηγορώντας την πηγή της εικόνας ότι επεξεργάστηκε την εικόνα.

Το BBC απο τη μεριά του ανακοίνωσε πως δημοσίευσε την εικόνα στις 09:00 της Κυριακής.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως "για να χρησιμοποιήσουμε τη νέα φωτογραφία όσο το δυνατόν γρηγορότερα, τραβήξαμε αυτή που χρησιμοποιούσε το Kensington Palace στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η εικόνα διανεμήθηκε επίσης σε όλα τα μέσα ενημέρωσης του Ηνωμένου Βασιλείου μέσω του πρακτορείου PA Media. Αυτή είναι συνηθισμένη πρακτική όταν δεν έχουμε μαγνητοσκοπήσει το συμβάν ή δεν έχουμε βγάλει τη φωτογραφία μόνοι μας».

Αλλά δεδομένου ότι αυτή είναι η Βασιλική Οικογένεια και μια φωτογραφία που θα την δουν εκατοντάδες εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο, γιατί δεν ήταν ένας επαγγελματίας φωτογράφος πίσω από την κάμερα;

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα έχει να κάνει με το γεγονός ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας αναρρώνει από τη χειρουργική επέμβαση και έτσι η ομάδα των ανθρώπων γύρω της περιορίζεται στους στενούς φίλους και την οικογένειά της.

Γι΄αυτό και δεν προσλήφθηκε επαγγελματίας φωτογράφος, αλλά τη φωτογραφία τράβηξε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Το BBC αναφέρει ακόμα ότι πριν δημοσιευτεί στο διαδίκτυο η εικόνα της οικογένειάς του από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, λογικά πέρασε από την ομάδα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο Παλάτι του Κένσινγκτον που διαχειρίζεται τους διαδικτυακούς λογαριασμούς του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Μπορεί κάλλιστα να έγινε κάποια επεξεργασία στην αρχική φωτογραφία, η οποία τώρα είχε ως αποτέλεσμα τις διαφορές στην εμφάνισή της.

Κλείνοντας, το BBC πάντως θεωρεί απίθανο να είναι η φωτογραφία ψεύτικη και η Κέιτ Μίντλετον να είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση από ό,τι φαίνεται στην εικόνα. Μία τέτοια στρατηγική πολύ υψηλού κινδύνου δεν είναι πιθανό να έχει επιλεγεί από το Παλάτι.

#παλάτι #Κέιτ_Μίντλετον #φωτογραφία #Αγγλία #ΥΓΕΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα