Ρωσικά ΜΜΕ-Πριγκόζιν: Η σορός του αναγνωρίστηκε από το κομμένο δάχτυλο

Τη στιγμή που πολλά διεθνή ΜΜΕ εκφράζουν τις αμφιβολίες τους εάν όντως ο επικεφαλής της Wagner έχει σκοτωθεί, ένα ρωσικό κανάλι υποστηρίζει ότι η σορός του Γεβγκένι Πριγκόζιν έχει ήδη αναγνωριστεί από έναν χαρακτηριστικό ακρωτηριασμό δαχτύλου που είχε υποστεί.

Πιο συγκεκριμένα, το ρωσικό κανάλι Telegram VChK-OGPU ανέφερε ότι ο Πριγκόζιν τραυματίστηκε στο αριστερό του χέρι ενώ εξέτιε την ποινή του σε αποικία ποινικών δικαστηρίων.

Πρόσθεσε ότι ένας ανώτερος διοικητής της Wagner αναγνώρισε τη σορό του από τον τραυματισμό,

καθώς και εκείνη του δεύτερου στην εξουσία της παραστρατιωτικής ομάδας, Ντμίτρι Ούτκιν, από τα τατουάζ του.

Ο ταξίαρχος Πάτρικ Ράιντερ, εκπρόσωπος του Πενταγώνου, δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες ή στοιχεία καθώς έκανε τις δηλώσεις του σε συνέντευξη Τύπου του Πενταγώνου.

Δυτικοί αξιωματούχοι είπαν ότι ο Πριγκόζιν ήταν «πολύ πιθανό» να στοχοποιήθηκε, με βόμβα που ήταν κρυμμένη στο αεροσκάφος ή σκόπιμη δολιοφθορά του αεροσκάφους, αν και ο Ράιντερ αρνήθηκε να σχολιάσει εάν το περιστατικό ήταν σχέδιο δολοφονίας.

Στο μεταξύ, δύο ρωσικά μέσα ενημέρωσης με πηγές ασφαλείας μέσα στο Κρεμλίνο υποστήριξαν ότι πιθανώς μία ή δύο βόμβες είχαν τοποθετηθεί στο αεροσκάφος. Σε μη επαληθευμένες αναφορές, υποστηρίχθηκε ότι οι βόμβες είχαν τοποθετηθεί στο πίσω μέρος του αεροσκάφους κοντά στην τουαλέτα.

Το κανάλι Telegram ανέφερε: «Το σώμα του Γεβγκένι Πριγκόζιν αναγνωρίστηκε επίσημα στο νεκροτομείο, ταυτοποιήθηκε από έναν από τους διοικητές της Wagner. Το κύριο σημάδι ήταν ο ακρωτηριασμός του δαχτύλου».

{https://twitter.com/cossiom/status/1694887811902517718}

Από την πλευρά του, το Κρεμλίνο διέψευσε ότι έδωσε εντολή να σκοτωθεί ο Γεβγκένι Πριγκόζιν, ενώ αρνήθηκε να επιβεβαιώσει οριστικά τον θάνατό του, επικαλούμενο την ανάγκη αναμονής των αποτελεσμάτων εξετάσεων και της έρευνας.

“Τώρα γίνονται πολλές εικασίες γύρω από την συντριβή του αεροπλάνου αυτού και τους τραγικούς θανάτους των επιβατών του αεροπλάνου, συμπεριλαμβανομένου του Γεβγκένι Πριγκόζιν. Βεβαίως στη Δύση όλες αυτές οι εικασίες παρουσιάζονται από μια πολύ καλά γνωστή γωνία”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σε δημοσιογράφους.

ΠΡΙΓΚΟΖΙΝΜΜΕΡωσίαΣΟΡΟΣδάχτυλο
Keywords
Αναζητήσεις
rosika-mme-prigkozin-i-soros-tou-anagnoristike-apo-to-kommeno-dachtylo.htm
Τυχαία Θέματα