Σφοδρή κακοκαιρία με ανεμοστρόβιλους στο Τενεσί- Έξι νεκροί

Σφοδρή κακοκαιρία με ανεμοστρόβιλους και καταιγίδες έπληξε χθες (9/12) την πολιτεία του Τενεσί, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 6 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Εξαιτίας της κακοκαιρίας προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές σε σπίτια, ενώ η ηλεκτροδότηση έχει διακοπεί σε περίπου 86.000 νοικοκυριά, σύμφωνα με τον εξειδικευμένο ιστότοπο PowerOutage.us.

Οι τρεις από τους έξι θανάτους εξαιτίας της έντονης κακοκαιρίας σημειώθηκαν σε βόρειο προάστιο του Νάσβιλ ενώ οι άλλοι τρεις στο Κλάρκσβιλ, σύμφωνα με τις από τοπικές αρχές. Το γραφείο διαχείρισης εκτάκτων καταστάσεων του Νάσβιλ σε ανάρτηση στην πλατφόρμα

Χ έγραψε πως «δυστυχώς μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι υπάρχουν τρεις θάνατοι λόγω της κακοκαιρίας στο Νέσμπιτ Λέιν». Παράλληλα, δημοσιοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες στις οποίες εικονίζονται ξεριζωμένα δένδρα και κατεστραμμένα σπίτια.

Την ίδια ώρα, οι αρχές της κομητείας Μοντγκόμερι στην οποία υπάγεται το Κλάρκσβιλ ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους πως, «μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, δύο ενήλικες και ένα παιδί», προσθέτοντας πως «23 άτομα νοσηλεύονται».

Επίσης, οι αρχές γνωστοποίησαν πως οι πρώτες ομάδες διασωστών «εξακολουθούν να βρίσκονται στη φάση της έρευνας και διάσωσης μετά την καταστροφή». Ζήτησαν παράλληλα από τους κατοίκους να μην βγαίνουν χωρίς λόγο στους δρόμους.

#ΗΠΑ #καταιγίδες #ΝΑΣΒΙΛ #ΚΛΑΡΚΣΒΙΛ
Keywords
Αναζητήσεις
sfodri-kakokairia-me-anemostrovilous-sto-tenesi--exi-nekroi.htm
Τυχαία Θέματα
Σφοδρή, Τενεσί- Έξι,sfodri, tenesi- exi