Σκουρλέτης: Ο χώρος της ριζοσπαστικής Αριστεράς δεν έχει πλέον έκφραση

Ο Πάνος Σκουρλέτης, πρώην Γραμματέας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε την Πέμπτη (16/11) τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στο κόμμα.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δικαιολογημένα κράτησε μια στάση ουδετερότητας κατα την διαδικασία εκλογής νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ,

όμως δεν ήταν ιδιαίτερα ουδέτερος όταν επέτρεψε στην μια πλευρά να χρησιμοποιεί το όνομά του.

«Προτεραιότητα στον ΣΥΡΙΖΑ τώρα, είναι οι ουσιαστικές διεργασίες για τη συγκρότηση ενός μετώπου, από όλους όσους τώρα ή και παλιότερα έχουν αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο κ.Σκουρλέτης αναφερόμενος στη δημιουργία μιας νέας πολιτικής παράταξης απο όσους έχουν αποχωρήσει απο τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο χώρος της ριζοσπαστικής Αριστεράς δεν έχει πλέον έκφραση. Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα λαϊκίστικο κεντροδεξιό μόρφωμα. Ο Κασσελάκης υιοθετεί επιχειρήματα του Μητσοτάκη για να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και τα πεπραγμένα της διακυβέρνησης του την περίοδο 2015 – 2019» σχολίασε επικριτικά ο πρώην βουλευτής.

Σχετικά με τον ιδανικό ηγέτη στο κόμμα της Αριστεράς ο κ.Σκουρλέτης δεν έδωσε σαφή απάντηση, αλλά κατέληξε επισημαίνοντας πως «Η ονοματολογία δεν είναι της παρούσης προέχει να βρούμε το στίγμα ενός τέτοιου χώρου».

#ΣΥΡΙΖΑ #Σκουρλέτης #ριζοσπαστική_αριστερά #ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ #Μητσοτακης
Keywords
Τυχαία Θέματα