Σκυλακάκης: Οι τιμές του ρεύματος είναι καλύτερες πλέον από πέρυσι

14:16 2/1/2024 - Πηγή: Reporter

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θεόδωρος Σκυλακάκης μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, τόνισε πως είναι καλύτερες οι τιμές στο ρεύμα σε σχέση με πέρυσι, όπου υπήρχε η κρατική επιδότηση.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ.Σκυλακάκης ανέφερε πως στην ιστοσελίδα της ΡΑΕ αναρτώνται οι τιμές όλων των παρόχων για την καλύτερη ενημέρωση των καταναλωτών, προσθέτοντας πως «αν υπάρξει πραγματική ανάγκη η κυβέρνηση θα επανεξετάσει το ενδεχόμενο της επιδότησης».

Ακόμη, επεσήμανε πως το θετικό με τα νέα

τιμολόγια είναι ότι υπάρχει η πιθανότητα αλλαγής παρόχου στην περίπτωση που δεν «ταιριάζει» στον καταναλωτή.

«Ανακάλυψα ότι ο πάροχός μου είναι ακριβός, του δίνω ένα μήνα προθεσμία για να φύγω και να πάω σε άλλο πάροχο» σχολίασε ο ίδιος.

Ακόμη, όπως είπε ο υπουργός Ενέργειας, «πλέον θα έχουμε κάθε μήνα τις τιμές των παρόχων, υπάρχει ανταγωνισμός και θα πρέπει και οι ακριβοί πάροχοι να προσαρμοστούν στην πραγματικότητα».

«Στο πράσινο τιμολόγιο και στο μπλε τιμολόγιο έχουμε τιμές πολύ χαμηλότερες από αυτές που είχαμε με την επιδότηση του κράτους», ανέφερε.

Τέλος, ερωτηθείς για το αν η κυβέρνηση ξανασυζητά επιδοτήσεις ο υπουργός υπογράμμισε πως «το έχουμε πει ότι θα ξαναμπούμε σε αυτή τη λογική αν χρειαστεί, αλλά όχι "με το πρώτο φύσημα του ανέμου"».

#Σκυλακάκης #υπουργός_Περιβάλλοντος_και_Ενέργειας #τιμολόγια_ρεύματος #Κυβέρνηση #επιδότηση
Keywords
Αναζητήσεις
skylakakis-oi-times-tou-revmatos-einai-kalyteres-pleon-apo-perysi.htm
Τυχαία Θέματα