Στην ΕΝ.Α. PLUS του Χρηματιστηρίου η MED ΑΒΕΕ

19:09 5/7/2023 - Πηγή: Reporter

Την ένταξη των μετοχών της εταιρείας «MED Κατασκευή Ενδυμάτων Εσωρούχων Μαγιώ Εμποροβιομηχανική Ανώνυμη Εταιρεία» στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΕΝ.Α. PLUS), ενέκρινε η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χ.Α.

Ειδικότερα:

Η εταιρεία «MED ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ ΜΑΓΙΩ ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ανακοινώνει ότι την 07.07.2023 θα αρχίσει η διαπραγμάτευση του συνόλου των 11.917.870

κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας, ονομαστικής αξίας €0,24 εκάστης στη γενική κατηγορία διαπραγμάτευσης της Εναλλακτικής Αγοράς, ΕΝ.Α. PLUS, του Χρηματιστηρίου Αθηνών («ΕΝ.Α. PLUS»).

Στις 05.07.2023 η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενέκρινε την ένταξη των μετοχών της Εταιρείας στην ΕΝ.Α. PLUS.

Σύμβουλος ΕΝ.Α. για την Ένταξη είναι η «Τράπεζα Optima bank Ανώνυμη Εταιρεία». Ο κωδικός διαπραγμάτευσης της μετοχής είναι MED με λατινική γραμματοσειρά.

Η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών της Εταιρείας είναι €0,85 ανά μετοχή.

Οι μετοχές θα έχουν πιστωθεί στις μερίδες και τους λογαριασμούς αξιών των δικαιούχων μετόχων στο Σύστημα Αυλών Τίτλων (Σ.Α.Τ.) πριν από την έναρξη διαπραγμάτευσης.

Με δική του ανακοίνωση το Χ.Α. επισημαίνει:

Το Χρηματιστήριο Αθηνών, κατόπιν της σημερινής συνεδρίασης της Επιτροπής Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών, αποδέχθηκε την αίτηση της «MED ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ - ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ - ΜΑΓΙΩ ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ», (ISIN: GRS530003003) με διακριτικό τίτλο «MED A.B.E.E.» για την ένταξη των μετοχών της στην Κατηγορία ΕΝ.Α. PLUS της Εναλλακτικής Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η έναρξη διαπραγμάτευσης των μετοχών της «MED A.B.E.E.» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023.

Το Πληροφοριακό Έγγραφο Ένταξης θα δημοσιευθεί σήμερα, Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023, σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου.

MEdΧρηματιστήριο ΑθηνώνΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑμαγιόΕπιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας ΑγορώνOptima Bank
Keywords
Αναζητήσεις
stin-ena-plus-tou-chrimatistiriou-i-med-avee.htm
Τυχαία Θέματα