ΣΥΡΙΖΑ-Προκριματικές εκλογές: Ψήφισαν πάνω από 60.000- Πότε ανακοινώνονται τα αποτελέσματα

Έκλεισαν στις 21.00 της Κυριακής (14/4) οι κάλπες για τις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη των υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024.

Στην Κουμουνδούρου επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση για την αυξημένη προσέλευση που μάλιστα οδήγησε και στην παράταση της διαδικασίας κατά μία ώρα.

Υπολογίζεται ότι ψήφισαν

πάνω από 60.000 φίλοι του κόμματος, με τα αποτελέσματα να αναμένεται να ανακοινωθούν τη Δευτέρα (15/4).

«Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρωτοπόρα διαδικασία εκλογής των υποψηφίων που θα συμπεριληφθούν στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Από τις 8:00 το πρωί όταν κι άνοιξαν οι κάλπες σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και η διαδικτυακή ψηφοφορία, υπήρξε μαζική συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Συνολικά περισσότερα από 60.000 μέλη και φίλοι του κόμματος συμμετείχαν στην διαδικασία, προκειμένου να εκλέξουν τους συμμετέχοντες στο Ευρωψηφοδέλτιο», ανέφεραν πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Από τη διαδικασία θα προκύψουν 35 από τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές. Άλλους πέντε θα επιλέξει ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ δεδομένη θέση έχουν οι δύο εν ενεργεία ευρωβουλευτές, Κώστας Αρβανίτης και Έλενα Κουντουρά.

#ΣΥΡΙΖΑ #ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΕΣ_ΕΚΛΟΓΕΣ #ευρωβουλευτές #ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ #ευρωψηφοδέλτιο
Keywords
Αναζητήσεις
syriza-prokrimatikes-ekloges-psifisan-pano-apo-60000--pote-anakoinonontai-ta-apotelesmata.htm
Τυχαία Θέματα
ΣΥΡΙΖΑ-Προκριματικές, Ψήφισαν, 60 000- Πότε,syriza-prokrimatikes, psifisan, 60 000- pote