Θεμιστοκλέους: Όποιος εμβολιάζεται φτάνει πιο κοντά στη φυσιολογική ζωή

Ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Συντονιστής Εμβολιαστικού του Σχεδίου "Ελευθερία", Μάριος Θεμιστοκλέους, επιβεβαίωσε στην ενημέρωση της Δευτέρας (4/10) τις πληροφορίες για νέα μέτρα... διευκόλυνσης της καθημερινότητας των εμβολιασμένων πολιτών.

Μετά τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, αλλά και τις σχετικές αναφορές του Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπουργικό συμβούλιο, ο κ. Θεμιστοκλέους ρωτήθηκε σχετικά και απάντησε:

«Δεν είναι θέμα τιμωρίας ή περισσότερης

ελευθερίας, είναι θέμα επιστημονικών δεδομένων το βλέπετε και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες μπορούν να αποκτούν δικαιώματα φυσιολογικής κανονικής οικονομικής και κοινωνικής ζωής και συνεχώς θα οδηγούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. Όποιος έχει εμβολιαστεί θα απολαμβάνει αυτά που είχαμε πριν. Όποιος εμβολιάζεται φτάνει πιο κοντά σε μια φυσιολογική ζωή».

Τις επόμενες μέρες αρχίζουν οι εμβολιασμοί στα ιδιωτικά ιατρεία από παιδίατρους ανακοίνωσε εξάλλου ο κ. Θεμιστοκλέους.

Μέχρι στιγμής 58 παιδίατροι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και έχουν υπογράψει τις 14 πρώτες συμβάσεις τόνισε ο κ. Θεμιστοκλέους.

Ο ΓΓ. του υπουργείου Υγείας δήλωσε ότι το 61,5% του γενικού πληθυσμού και 70,1% του ενήλικου πληθυσμού έχει εμβολιαστεί με τουλάχιστον 1 δόση. Το 58,7% του γενικού πληθυσμού έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό, ενώ 68% έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό στον ενήλικο πληθυσμό.

ΘεμιστοκλέουςκανονικότηταΕΛΛΑΔΑπανδημία
Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεμιστοκλέους, Όποιος,themistokleous, opoios