Το προφίλ του μακελάρη στο δημοτικό του Τέξας

Δράστης στο μακελειό σε σχολικό συγκρότημα στο Ουβάλντε του Τέξας είναι ο 18χρονος Σαλβαδόρ Ράμος, σύμφωνα με τις αρχές.

Χρησιμοποιώντας όπλα που αγόρασε αυτόν τον μήνα, μέρες μετά τα 18α γενέθλιά του, ο Ράμος πυροβόλησε και τραυμάτισε βαριά τη γιαγιά του. Στη συνέχεια επιτέθηκε στο δημοτικό σχολείο Ρομπ, κοντά στο σπίτι του στο Ουβάλντε του Τέξας, σκοτώνοντας τουλάχιστον 19 παιδιά και δύο ενήλικες.

Ο δράστης ήταν ένας μοναχικός 18χρονος που είχε δεχθεί εκφοβισμό λόγω των προβλημάτων ομιλίας που παρουσίαζε, είχε μια δύσκολη σχ'εση με τη μητέρα του

και τα τελευταία χρόνια προχωρούσε σε βίαιες επιθέσεις εναντίον συνομηλίκων και αγνώστων, σύμφωνα με φίλους και συγγενείς που επικαλείται η Washington Post.

Όπως αναφέρει το περιβάλλον του, ο Ράμος δεχόταν έντονο bullying λόγω της ομιλίας του και είχε προχωρήσει σε αυτοτραυματισμό «για πλάκα». Η συμπεριφορά του, ωστόσο, άλλαξε προς το χειρότερο όταν μετακόμισε με την μητέρα του λόγω της εργασίας της, σε άλλη περιοχή του Τέξας. Σύμφωνα με φίλους του, τότε παράτησε το σχολείο, άρχισε να φοράει μαύρα ρούχα και μεγάλες στρατιωτικές μπότες, και μάκρυνε τα μαλλιά του. Φίλοι του επίσης αναφέρουν ότι ο Ράμος μαζί με άλλον φίλο του συνήθιζε να επιτίθεται τυχαία σε περαστικούς χρησιμοποιώντας αεροβόλο όπλο. Πετούσε επίσης αβγά σε αυτοκίνητα.

Να σημειωθεί ότι, όπως αναφέρει ο κύκλος του, οι φιλίες του Ράμος είχαν πάντα μικρή διάρκεια.

Πριν από περίπου ένα χρόνο, ο Ράμος δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από αυτόματα τουφέκια που είχε στη λίστα επιθυμιών του. Πριν από τέσσερις ημέρες, δημοσίευσε φωτογραφίες από δύο τουφέκια, χρησιμοποιώντας την περιγραφή «φωτογραφίες με το όπλο μου».

Επίσης, πριν από δύο μήνες, δημοσίευσε ένα story στο Instagram στο οποίο ούρλιαζε στη μητέρα του, η οποία, όπως είπε, προσπαθούσε να τον διώξει από το σπίτι τους, αναφέρει άλλο άτομο του περιβάλλοντος του δράστη.

ΜΑΚΕΛΑΡΗΣΤέξαςσχολείομακελειό
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα