Τραμπ: Σοκάρει η περιουσία του-Είναι στους 500 πλουσιότερους του κόσμου

Πλουσιότερος γίνεται ο Ντόναλντ Τραμπ αφότου η Trump Media & Technology Group, στην οποία ανήκει το Truth Social, συμφώνησε να βάλει την πλατφόρμα social media στο χρηματιστήριο.

Πιο συγκεκριμένα, από όταν η Trump Media ανακοίνωσε ότι θα κάνει το ντεμπούτο της στο χρηματιστήριο, ο Τράμπ μπήκε για πρώτη φορά στη λίστα του Bloomberg

με τους 500 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η περιουσία του πρώην προέδρου των ΗΠΑ αυξήθηκε κατά 4 δισ. δολάρια μόνο τη Δευτέρα, φτάνοντας στα 6,5 δισ. δολάρια. Η συγχώνευση μεταξύ της Trump Media και της Digital World Acquisition φέρνει κέρδος πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον Tραμπ οποίος είναι ο πρόεδρος και ο βασικός μέτοχος της νέας εταιρείας.

Τέλος, να σημειωθεί, πως η Trump Media είχε έσοδα μόλις 3,4 εκατ. δολαρίων κατά τους πρώτους εννέα μήνες του περασμένου έτους, ενώ εμφάνισε ζημιές 49 εκατ. δολαρίων. Παρόλα αυτά η βάση των χρηστών του Truth Social συρρικνώνεται, καθώς ο αριθμός των μηνιαίων ενεργών χρηστών στις ΗΠΑ σε iOS και Android μειώθηκε κατά 39% σε ετήσια βάση, σύμφωνα με το CNN.

#Τραμπ #περιουσία #TRUMP_MEDIA_&_TECHNOLOGY_GROUP #πλούτος #ΗΠΑ
Keywords
Αναζητήσεις
trab-sokarei-i-periousia-tou-einai-stous-500-plousioterous-tou-kosmou.htm
Τυχαία Θέματα