Τραγωδία στη ναυτιλιακή Καρνέση στη Γλυφάδα: Τέσσερις νεκροί-Όλες οι πληροφορίες

Απολυμένος υπάλληλος εισέβαλε ένοπλος σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα και άνοιξε πυρ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι νεκροί είναι συνολικά τέσσερις. Ο δράστης που αυτοκτόνησε, και τρία άτομα της εταιρείας που σκότωσε προηγουμένως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ήταν ένας Αιγύπτιος πρώην εργαζόμενος της εταιρείας ο οποίος είχε απολυθεί. Ανάμεσα στα θύματα είναι η αδερφή του εφοπλιστή ιδιοκτήτη της εταιρείας και ο γαμπρός του. Νεκρός είναι ένας ακόμα υπάλληλος, πρώην καπετάνιος

που εργαζόταν στο λογιστήριο της εταιρείας.

Η εταιρεία βρίσκεται στην οδό Αρτεμισίου και ο δράστης βρέθηκε νεκρός στο υπόγειό της. Πρόκειται συγκεκριμένα για την εταιρεία European Navigation της οικογένειας Καρνέση.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και άνδρες των ΕΚΑΜ που επενέβησαν και εντόπισαν τον δράση νεκρό, καθώς μετά την πράξη του αυτοκτόνησε.

Ο δράστης μπήκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας από τον χώρο του πάρκινγκ, καθώς παρά το γεγονός ότι είχε απολυθεί, είχε ακόμα δικαίωμα πρόσβασης στον χώρο. Κατά την είσοδό του, είπε ότι πήγαινε μέσα για να καθαρίσει. Πρώτα ανέβηκε στον ημιώροφο όπου πυροβόλησε δύο άτομα και μετά σταμάτησε στον δεύτερο όροφο, όπου πυροβόλησε το τρίτο θύμα. #ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ #ναυτιλιακή_εταιρεία #ΠΡΩΗΝ_ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ #νεκρός #ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα