Τριαντόπουλος-Πλημμύρες: Έχουν καταβληθεί 25,6 εκατ. ευρώ σε 4.470 νοικοκυριά

Περισσότερα από 25,6 εκατ. ευρώ σε 4.470 νοικοκυριά που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία Daniel στη Θεσσαλία, έχουν καταβληθεί ήδη, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας αρμόδιος για θέματα Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής, Χρήστος Τριαντόπουλος .

Παράλληλα, όπως πρόσθεσε από το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων, στη Λάρισα, «η διαδικασία των διασταυρώσεων προχωρά».

Συνεχίζοντας, τόνισε πως «καταβλήθηκαν σε όσους δικαιούχους

προέκυψαν από αυτό το έργο διασταυρώσεων. Πρέπει να σημειωθεί βέβαια ότι δεν έχουν καταβληθεί σε όλους τους κατοίκους των περιοχών αυτών, αλλά σε όσους προέκυψαν μέσα από τη διαδικασία διασταυρώσεων και ελέγχων των στοιχείων.

Και αυτό διότι εντοπίστηκαν ελλείψεις στα δηλωθέντα στοιχεία τόσο των κατοίκων, αλλά και ακόμα και απουσία δηλωθέντος στα στοιχεία που έχουν υποβληθεί στην ΑΑΔΕ από τους κατοίκους των περιοχών αυτών».

Παράλληλα, τόνισε «προχωρούν και οι αυτοψίες και οι καταγραφές σε ζημιές σε κτίρια και κτιριακές υποδομές από τα κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Αποκατάστασης, Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής και προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς».

«Ήδη με την ολοκλήρωση του σημερινού έργου των κλιμακίων, θα έχουν πραγματοποιηθεί περίπου 8.500 αυτοψίες σε κάθε γωνιά των περιοχών που επλήγησαν, αυτοψίες σε κάθε γωνιά των περιοχών που επλήγησαν και στη Θεσσαλία και στη Στερεά Ελλάδα, αυτοψίες και από τις επιτροπές Κρατικής Αρωγής της Περιφέρειας για τη στήριξη των επιχειρήσεων, οι οποίες έχουν φθάσει μέχρι σήμερα τις 1.081 και όπως σημειώνουν κάθε μέρα όλοι οι πληγέντες θα λάβουν αυτό που δικαιούνται και θα το λάβουν γρήγορα, δίκαια και με προσοχή».

Τριαντόπουλοςαποζημιώσειςπλημμύρες
Keywords
Αναζητήσεις
triantopoulos-plimmyres-echoun-katavlithei-256-ekat-evro-se-4470-noikokyria.htm
Τυχαία Θέματα
Τριαντόπουλος-Πλημμύρες, Έχουν, 256, 4 470,triantopoulos-plimmyres, echoun, 256, 4 470