Βασιλιάς Κάρολος: «Θα συνεχίσω να σας υπηρετώ»-Το συγκινητικό μήνυμά του

Ο βασιλιάς Κάρολος με αφορμή την Ημέρα της Κοινοπολιτείας έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα μέσω της βιντεοσκοπημένης ομιλίας του, καθώς δεν μπορεί να παραστεί στον φετινό εορτασμό της 75ης επετείου, λόγω της διάγνωσής του και της συνεχιζόμενης θεραπείας για τον καρκίνο.

«Μου ζεσταίνει την καρδιά», λέει ο βασιλιάς, «η Κοινοπολιτεία ήταν μια σταθερά σε όλη τη ζωή μου, μια πολύτιμη πηγή δύναμης, έμπνευσης και υπερηφάνειας», προσθέτει.

Να σημειωθεί, πως ο εορτασμός πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 1972 και σηματοδοτεί την 75η επέτειο της Κοινοπολιτείας, μιας ένωσης

54 κρατών μελών με συνολικό πληθυσμό 2,4 δισεκατομμυρίων πολιτών.

Ταυτόχρονα, ο Βασιλιάς συνεχίζει επί του παρόντος τα κρατικά του καθήκοντα από το σπίτι του, έχοντας λάβει ιατρική συμβουλή να αποχωρήσει προσωρινά από τις δημόσιες υποχρεώσεις ενώ λαμβάνει θεραπεία για τον καρκίνο.

Αν και φανερά καταβεβλημένος, ο Βασιλιάς Κάρολος λέει στο μήνυμά του: «Έχοντας γιορτάσει πρόσφατα τα 75α γενέθλιά μου, ζεσταίνει την καρδιά μου να αναλογιστώ τον τρόπο με τον οποίο η Κοινοπολιτεία υπήρξε σταθερή σε όλη τη ζωή μου – μια πολύτιμη πηγή δύναμης, έμπνευσης και υπερηφάνειας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily)

#ΒΑΣΙΛΙΑΣ_ΚΑΡΟΛΟΣ #ΚΑΡΚΙΝΟΣ #παλάτι
Keywords
Αναζητήσεις
vasilias-karolos-tha-synechiso-na-sas-ypireto-to-sygkinitiko-minyma-tou.htm
Τυχαία Θέματα
Βασιλιάς Κάρολος, -Το,vasilias karolos, -to