Βέροια: Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου- Δύο νεκρές γυναίκες (video)

14:28 1/4/2024 - Πηγή: Reporter

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (1/4) λίγο μετά τις 9:00 στην Πατρίδα Βέροιας, στο ύψος του γηπέδου της περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα, ένα αυτοκίνητο προσέκρουσε σε μία στάση λεωφορείου, παρασύροντας ό,τι έβρισκε μπροστά του. Το μοιραίο αυτοκίνητο είχε κατεύθυνση από Βέροια προς Νάουσα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε επάνω στο στέγαστρο στάσης λεωφορείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το verianet.gr, η τρελή πορεία του αυτοκινήτου σταμάτησε στον

τσιμεντένιο περίβολο οικείας τον οποίο συνέθλιψε κυριολεκτικά και στη συνέχεια ανατράπηκε.

Κατά τη σφοδρότατη σύγκρουση η μία γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο, καθώς εκτοξεύθηκε από το σημείο της σύγκρουσης σε απόσταση πάνω από 15 μέτρα και κατέληξε στο τσιμεντένιο προαύλιο παρακείμενης κατοικίας και ως αποτέλεσμα, ο τραυματισμός της ήταν θανάσιμος.

Η άλλη γυναίκα, ηλικίας 20 ετών σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τραυματίστηκε σοβαρά και αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.

Από τον δυνατό θόρυβο της σύγκρουσης ο κόσμος πετάχτηκε από τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους, ενώ τα ακριβή αίτια διερευνά η Τροχαία Βέροιας η οποία βρίσκεται στο σημείο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. σε σχέση με το τραγικό συμβάν αναφέρεται:

«Σήμερα (1 Απριλίου 2024) και ώρα 09:40 περίπου, στο 6ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Βέροιας - Σκύδρας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου και παρέσυρε 68χρονη ημεδαπή γυναίκα και 20χρονη αλλοδαπή γυναίκα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους.

Ο 64χρονος οδηγός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίζεται σχετική δικογραφία. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας».

#Βέροια #αυτοκίνητο #στάση_λεωφορείου #γυναίκες #θάνατος
Keywords
Τυχαία Θέματα