Μύδια Πιερίας: Ένας διατροφικός «θησαυρός» που ταξιδεύει στις αγορές του εξωτερικού

Μεγάλη είναι η δυναμική της καλλιέργειας μυδιού στην περιοχή της Πιερίας, όπου και βρίσκεται το 60% της συνολικής παραγωγής στη χώρα. «Στη Πιερία παράγονται ετησίως περίπου 10.500 τόνοι μυδιού της Μεσογείου, όπως ονομάζεται η συγκεκριμένη ποικιλία. Από αυτούς, τουλάχιστον το 95% εξάγεται σε χώρες της Μεσογείου όπως η Ιταλία, η Γαλλία και η Ισπανία, ενώ […]

The post Μύδια Πιερίας: Ένας διατροφικός «θησαυρός» που ταξιδεύει στις αγορές του εξωτερικού appeared first on Δυτικές ματιές.

Keywords
Τυχαία Θέματα