Ο «φούρνος του χωριού» που έγινε το «διεθνές» αρτοποιείο στη Ζίτσα

Στην γαστρονομία, όταν η παραδοσιακή τεχνική συνδυάζεται με τις σύγχρονες προσεγγίσεις, τότε το αποτέλεσμα είναι δελεαστικό. Αυτή είναι η πρόταση, του Κώστα Καραμίχου, αρτοποιού στην Ζίτσα Ιωαννίνων, ο οποίος έχει αναδείξει το φούρνο του σε σημείο αναφοράς, όχι μόνο για τους ντόπιους, αλλά για τον κάθε επισκέπτη στην περιοχή. Η εμπειρία στο «Φούρνο του χωριού», […]

The post Ο «φούρνος του χωριού» που έγινε το «διεθνές» αρτοποιείο στη Ζίτσα appeared first on Δυτικές ματιές.

Keywords
Τυχαία Θέματα