Françoise Bettencourt Meyers: Αυτή είναι η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο σύμφωνα με την λίστα του περιοδικού Forbes – Δείτε τις 10 πρώτες (φωτό)

16:32 3/4/2024 - Πηγή: Eirinika
Françoise Bettencourt Meyers: Αυτή είναι η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο σύμφωνα με την λίστα του περιοδικού Forbes – Δείτε τις 10 πρώτες (φωτό)egakiWed, 04/03/2024 - 15:17

Το Forbes κυκλοφόρησε την ετήσια λίστα των δισεκατομμυριούχων του κόσμου και αναμεσά τους είναι πολλές γυναίκες, 10 εκ των οποίων έχουν ξεχωρίσει σημαντικά.

Οι 10 γυναίκες αυτές ευδοκιμούν σε μια σειρά από βιομηχανίες, από την εξόρυξη και τον τζόγο μέχρι την ομορφιά και την τεχνολογία.

Η Daily Mail

συγκέντρωσε τις 10 πλουσιότερες επιχειρηματίες και δίνει μια εικόνα για το πώς έφτιαξαν τις περιουσίες τους.

10. Αμπιγκέιλ Τζόνσον (29 δισεκατομμύρια δολάρια)

Η 62χρονη Αμπιγκέιλ Τζόνσον είναι η 10η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο, χάρη στην περιουσία της ύψους 29 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Κατατάσσεται στην 58η θέση των πλουσιότερων στη λίστα συνολικά.

Still on our #internationalwomensday2024 series; "Celebrating Women at the Wealth Table" we'll be celebrating Abigail Johnson today.https://t.co/rNB29DCp0t#internationalwomensday #internationalwomensday2024 #inspiringinclusion #iwd #iwd2024 #iwd2024womenleadingtheway

— Fiduciary Services Limited (@FiduciarySL) March 28, 2024

Η επιχειρηματίας είναι διευθύνουσα σύμβουλος του γίγαντα διαχείρισης κεφαλαίων Fidelity Investments από το 2014, όταν ανέλαβε από τον 84χρονο τότε πατέρα της Νεντ.

Πριν από την ένταξή της στην εταιρεία, εργάστηκε στη συμβουλευτική εταιρεία διαχείρισης Booz Allen Hamilton, όπου γνώρισε τον επιχειρηματία της υγειονομικής περίθαλψης σύζυγό της Κρίστοφερ ΜακΝόουν.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά και στο παρελθόν ζούσε σε ένα σπίτι επτά υπνοδωματίων σε ένα δασώδες κτήμα 5,6 στρεμμάτων που ανήκε στον παππού της, σύμφωνα με το Bloomberg Businessweek.

9. Τζίνα Ράινχαρτ (30,8 δισεκατομμύρια δολάρια)

Ο πλουσιότερος άνθρωπος της Αυστραλίας είναι η Τζίνα Ράινχαρτ, η οποία έχει περιουσία ύψους 30,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Κατατάσσεται στην 56η θέση συνολικά στη λίστα των δισεκατομμυριούχων.

Gina Rinehart, Fairfax and the ‘war’ politics of the Australian right https://t.co/ZAmbGZMV9s

— Robert

Keywords
Τυχαία Θέματα
Françoise Bettencourt Meyers, Αυτή, Forbes – Δείτε,Françoise Bettencourt Meyers, afti, Forbes – deite