Sydney: Πέθανε η 38χρονη μητέρα του βρέφους που μαχαίρωσε ο μακελάρης του εμπορικού κέντρου – Θυσιάστηκε για το παιδί της (φωτό & βίντεο)

Sydney: Πέθανε η 38χρονη μητέρα του βρέφους που μαχαίρωσε ο μακελάρης του εμπορικού κέντρου – Θυσιάστηκε για το παιδί της (φωτό & βίντεο)egakiSat, 04/13/2024 - 18:12

Σήμερα το πρωί σε εμπορικό κέντρο στο Sydney, ένα άνδρας γύρω στα 40 ξεκίνησε να μαχαιρώνει κόσμο μανιωδώς. Αφαίρεσε την ζωή 6 ανθρώπων και έπειτα έπεσε νεκρός και αυτός από τα πυρά μιας γυναίκας αστυνομικού.

Δυστυχώς ανάμεσα

στους νεκρούς ήταν και μια 38χρονη μητέρα η οποία ταυτοποιήθηκε ως το ένα από τα θύματα της αιματηρής επίθεσης.

Η ίδια προσπάθησε με αυταπάρνηση να προστατέψει το μωράκι της 9 μηνών που ο δράστης κατάφερε να μαχαιρώσει. Η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο, ενώ το βρέφος δίνει πλέον τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Τη φωτογραφία της 38χρονης μητέρας που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στο εμπορικό κέντρο του Σίδνεϊ δημοσίευσε η Daily Mail βυθίζοντας στη θλίψη το κοινό που παρακολουθεί εμβρόντητο τα όσα γίνονται γνωστά για το μακελειό με τους έξι νεκρούς πολίτες.

Ash Good, 38, died in hospital on Saturday night, hours after she and her nine-month-old girl were stabbed by a 40-year-old man. https://t.co/p56TrOeiV1

— Olia (@OliaOnX) April 13, 2024

Η 38χρονη μητέρα, η Ash Good, ήταν μεταξύ των έξι ανθρώπων που άφησαν σήμερα την τελευταία τους πνοή στο εμπορικό κέντρο Junction Westfield στο Bondi του Σίδνεϊ.

BONDI STABBING ATTACK: Fatally wounded, first-time mum Ash Good threw her injured baby into the arms of strangers, begging them to help, despite her own horrific injuries which later claimed her life. FULL STORY: https://t.co/Ek7eyTjqvP pic.twitter.com/XtpBKdXT8I

— The Daily Telegraph (@dailytelegraph) April 13, 2024

Διαβάστε ακόμα: Sydney: Άνδρας με μαχαίρι «σκόρπισε» τον θάνατο σε εμπορικό κέντρο – 5 νεκροί, αρκετοί τραυματίες, αναμεσά τους μωρό 9 μηνών (φωτό & βίντεο)

Συνολικά εννέα άτομα, συμπεριλαμβανομένου του εννέα μηνών μωρού της Αsh Good υπέστησαν τραύματα από μαχαίρι. Το βρέφος δίνει μάχη για τη ζωή του καθώς μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για επείγουσα χειρουργική επέμβαση.

Τι αναφέρει η αστυνομία για τον δράστη – άγνωστο το κίνητρο

Η αστυνομία αναφέρει ότι δεν έχει προκύψει σαφές κίνητρο του δράστη που σκότωσε πέντε ανθρώπους και τραυμάτισε αρκετούς άλλους, μεταξύ των οποίων ένα μωρό. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι ο άνδρας βρισκόταν στο εμπορικό κέντρο, έφυγε από αυτό και στη συνέχεια επέστρεψε, οπότε και άρχισε να μαχαιρώνει ανθρώπους. Δεν έχει αποσαφηνιστεί η ιδεολογία ή το κίνητρο.

Terror Atteck Mall in sydney , Australia

India stand with Australia against Terror

Keywords
Τυχαία Θέματα
Sydney, Πέθανε, 38χρονη, – Θυσιάστηκε,Sydney, pethane, 38chroni, – thysiastike