Αλεξανδρούπολη: Ντυμένος "νίντζα" πήγαινε σχολείο ο καθηγητής βιολογίας που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας - Τραγουδούσε στις κάμερες (βίντεο)

Αλεξανδρούπολη: Ντυμένος "νίντζα" πήγαινε σχολείο ο καθηγητής βιολογίας που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας - Τραγουδούσε στις κάμερες (βίντεο)ggakisWed, 04/10/2024 - 09:11

Δεν είναι για γέλια, αλλά για κλάματα τα όσα έγιναν χθες στην Αλεξανδρούπολη με καθηγητή βιολογίας που συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας η οποία για να σωθεί πήγε στο γραφείο της διευθύντριας και στη συνέχεια βγαίνοντας από το δικαστικό Μέγαρο άρχισε να τραγουδάει "Ξυλούρη" μπροστά στις κάμερες.

Ο 46χρονος καθηγητής συνελήφθη τη Δευτέρα (8/4) για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης μαθήτριας του στην Αλεξανδρούπολη, οδηγήθηκε στα Δικαστήρια στην Αλεξανδρούπολη, μετά την εκδίκαση του αυτοφώρου, αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να δικαστεί αύριο.

Ωστόσο τόσο η παρουσία του μπροστά στις κάμερες όσο και οι μαρτυρίες μαθητών, ότι ο εν λόγω καθηγητής πήγαινε στο μάθημα με διάφορες αμφιέσεις, ενώ μία φορά είχε ντυθεί… νίντζα, προκαλούν εύλογα ερωτήματα πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος με αυτή την εικόνα να διδάσκει.


Κατά την έξοδό του από το Δικαστήριο ο 46χρονος πλησίασε τις κάμερες και παρότι αρχικά δήλωσε πως είναι σε αλαλία και δεν μπορεί να μιλήσει, όχι μόνο ήταν λαλίστατος αλλά τραγούδησε κιόλας.

Ο καθηγητής αφού έκανε τον σταυρό του και παρακάλεσε τον Άνθιμο να κάνει για ακόμα μια φορά το θαύμα του, στη συνέχεια τόνισε ότι είναι αθώος, πως όλα είναι μια σκευωρία, πως ήρθε να κάνει μια καταγγελία και άρχισε το τραγούδι.

«Στου βούρκου μέσα τα νερά, ποια γλώσσα μου μιλάει. Αυτοί που μου ζητάνε, να χαμηλώσω τα φτερά», τραγούδησε με στόμφο με τους δημοσιογράφους να τον ρωτούν επίμονα τι καταγγελία ήρθε να κάνει. Εκείνος συνέχισε την παράστασή του απαντώντας πως «για το καλό της πατρίδας, πρέπει να τελειώνουμε με τη βρομιά» και στη συνέχεια φόρεσε το καπέλο του και αποχώρησε.


Ήταν σε άδεια, αλλά πήγε στο σχολείο

Ο εκπαιδευτικός ενώ βρισκόταν σε αναρρωτική άδεια εμφανίστηκε τη Δευτέρα στο σχολείο του προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την ανακατανομή των ωρών του σε άλλο εκπαιδευτικό - ανακατανομή απαραίτητη λόγω της μακρόχρονης απουσίας του.

Παράλληλα, μετέβη σε τάξη και απαίτησε από μαθήτρια κάποια χρήματα τα οποία όπως ισχυρίστηκε της τα είχε δανείσει καθώς επίσης πήγε να πάρει και κάποια όργανα από το εργαστήριο φυσικών επιστημών. Η μαθήτρια έντρομη προσέφυγε και ζήτησε προστασία από την διευθύντρια από την οποία και ζήτησε να κλειδώσει την πόρτα ώστε να παρεμποδίσουν τον εκπαιδευτικό να πλησιάσει την ανήλικη.

Στη συνέχεια, κλήθηκε η αστυνομία από τους γονείς της μαθήτριας οι οποίοι εν τω μεταξύ είχαν ενημερωθεί. Η αστυνομία συνέλαβε τον καθηγητή που σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Ο εκπαιδευτικός, εις βάρους του οποίου είχε ήδη δοθεί εντολή για διενέργεια ΕΔΕ, βρίσκεται ήδη εκτός σχολικού πλαισίου με προφορική εντολή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου, η οποία θα γίνει έγγραφη μετά την γνωμοδότηση από το Πρωτοβάθμιο υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΔΕ).

Την παρενοχλούσε από τον Δεκέμβριο

Υπενθυμίζεται ότι η μαθήτρια που κατήγγειλε τον καθηγητή, κατέθεσε πως ο τελευταίος από τον Δεκέμβριο του 2023 έως τον Μάρτιο του 2024 την είχε θωπεύσει δύο φορές στα γεννητικά της όργανα.

Ο καθηγητής που από την αρχή της χρονιάς δίδασκε Βιολογία σε μαθητές του 3ου Λυκείου της Αλεξανδρούπολης, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους να μην πλησιάζει την μαθήτρια, αλλά και το σχολείο σε απόσταση μικρότερη των 150 μέτρων.

https://cdn.eirinika.gr/sites/default/files/styles/full_width/public/article/2024-04/biolo.png?itok=7FjurpE_
Keywords
Τυχαία Θέματα