Δείτε βίντεο με τον απρόσκλητο Κασσελάκη σε εμφάνιση έκπληξη στην εκδήλωση της Κεντροαριστεράς - Τα 'χασε η Αχτσιόγλου, η ψυχρή χειραψία και η... ατάκα

Απρόσκλητος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης σε εκδήλωση για την Κεντροαριστερά στην οποία μετείχαν η Έφη Αχτσιόγλου, ο Διονύσης Τεμπονέρας και ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, προκαλώντας αποδοκιμασίες σε παρεβρισκόμενους, αλλά και χειροκροτείματα από άλλους.

Η εκδήλωση που διοργάνωσε η «Εφημερίδα των Συντακτών», με τίτλο «Απέναντι στον Μητσοτάκη ποιος;», στην οποία συμμετέχουν ως ομιλητές η Έφη Αχτσιόγλου, ο Διονύσης Τεμπονέρας και ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, προκάλεσε

αντιδράσεις στον χώρο της κεντροαριστεράς τις τελευταίες ημέρες, με τον Στέφανο Κασσελάκη να εμφανίζεται αιφνιδιαστικά στην αίθουσα, τη στιγμή που τον λόγο είχε η Έφη Αχτσιόγλου.

Η πρώην υπουργός, που αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ λίγους μήνες πριν, με εμφανή αμηχανία στο βλέμμα της, χαιρέτησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας «Γεια σου, Στέφανε».

Όταν ο συντονιστής της εκδήλωσης, δημοσιογράφος Δ. Τερζής, έσκυψε και την ενημέρωσε ότι στη συνέχεια θα του δώσει τον λόγο, η Έφη Αχτσιόγλου αντέτεινε: «Να μιλήσω, όμως, πρώτα».

 

Βίντεο από την εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη στην εκδήλωση

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ, ΕΦΗ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα