Φαντασμαγορικοί στολισμοί σε Λονδίνο και Παρίσι: Τεράστια δέντρα, πολλά φώτα, γλυκά και χρώμα δημιουργούν το πιο όμορφο τοπίο στις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες (βίντεο)

Μια βόλτα στα στολισμένα Λονδίνο και Παρίσι έκανε η εκπομπή 'Καλύτερα δε γίνεται' στον Alpha, για να μας δείξει πως στόλισαν τις βιτρίνες τους τα πολυκαταστήματα που κοσμούν τις δύο ευρωπαικές πρωτεύουσες, Harrods, Gallery Lafayette και La Samaritaine. 

Οι γιορτινές βιτρίνες από μόνες τους είναι ένα στολίδι για κάθε πόλη, πόσω μάλλον σε πόλεις που έλκουν τεράστιο αριθμό από τουρίστες κάθε χρόνο, αυτήν την εποχή για τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Τα Harrods ντύθηκαν στα ροζ,

ενώ το δέντρο τους έχει την υπογραφή μεγάλου οίκου μόδας και το εσωτερικό τους βγαλμένο από Χριστουγεννιάτικο όνειρο. 

 Στα Gallery Lafayette, το δέντρο έχει το μότο 'Τα Χριστούγεννα των Ονείρων μου' και έναν στολισμό που σε αποστομώνει με έναν τεράστιο Άγιο Βασίλη, ξωτικά και μάσκες να στέκονται καμαρωτά απέναντι στους χιλιάδες επισκέπτες που γεμίζουν το πολυκατάστημα κάθε μέρα! 

Αντίστοιχο παριζιάνικο και παραμυθένιο αέρα θα βρει κανείς στο πολυκατάστημα La Samaritaine, το οποίο γέμισε από στολισμό εμπνευσμένο από το εργοστάσιο σοκολάτας του Τσάρλι, με πολλές Γαλλικές και όχι μόνο λιχουδιές και εναν φαντασμαγορικό στολισμό που θα σε αποζημιώσει στο λεπτό, ακόμα και αν δεν αγοράσεις τίποτα! 

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα