Γιώργος Παπαδάκης – Γιώργος Αυτιάς: Η θερμή υποδοχή στο "Καλημέρα Ελλάδα" μετά από 21 χρόνια - "Καλώς όρισες Γιώργαρε"

Γιώργος Παπαδάκης – Γιώργος Αυτιάς: Η θερμή υποδοχή στο "Καλημέρα Ελλάδα" μετά από 21 χρόνια - "Καλώς όρισες Γιώργαρε"tsablakouFri, 04/12/2024 - 11:21

Μία συνάντηση "κορυφής" θα λέγαμε είδαμε το πρωί της Παρασκευής στις οθόνες μας!

“Και γύρισε! Καλώς όρισες Γιώργαρε. Μετά από 21 χρόνια είμαστε μαζί” είπε με ενθουσιασμό ο Γιώργος Παπαδάκης στον Γιώργο Αυτιά.

Με τα καθήκοντά του πλέον ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής, ο Γιώργος Αυτιάς βρέθηκε καλεσμένος στο Καλημέρα Ελλάδα. Ο Γιώργος Παπαδάκης τον υποδέχθηκε με μία θερμή αγκαλιά, κάνοντας μία αναδρομή

στο τηλεοπτικό τους ξεκίνημα.

«Και γύρισε! Καλώς όρισες Γιώργαρε. Μετά από 21 χρόνια είμαστε μαζί.

Διαβάστε ακόμη: O Γιώργος Αυτιάς υποψήφιος ευρωβουλευτής: Ανακοινώθηκε επίσημα από τη Νέα Δημοκρατία (βίντεο)

Δεν με ενδιαφέρει με ποιο κόμμα κατεβαίνεις υποψήφιος και η κομματική σου προτίμηση, εκείνο που με ενδιαφέρει είναι ότι ένας φίλος που συμπορευτήκαμε τα δύσκολα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης ήταν κοντά μου και βοήθησε πολύ να καθιερωθεί η πρωινή ζώνη» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Εσύ το έβαλες, εσύ εμπνεύστηκες την εξέλιξη. Έχω να πω το εξής, τον ευχαριστώ γιατί άνοιξε μια μεγάλη πόρτα και μπήκα. Μου έδωσε όλα τα εφόδια.

Διαβάστε ακόμη: Οι 4 που θα αντικαταστήσουν τον Γιώργο Αυτιά, που πάει για Ευρωβουλευτής: Οικονόμου, Παυλόπουλος, Κούτρας & Ντσούνος από ένα Σουκού τον μήνα (φωτό & βίντεο)

Δεν αρκεί να έχεις διαβάσει, ή να έχεις τελειώσει μια σχολή, το θέμα είναι να μπορείς να απευθύνεσαι στον κόσμο και τον ευχαριστώ και τον ευγνωμονώ.

Ο Γιώργος ο Παπαδάκης μου έδωσε αυτή τη δυνατότητα» απάντησε ο Γιώργος Αυτιάς και συνέχισε λίγο παρακάτω αναφέροντας πως δεν υπήρξε ανταγωνισμός μεταξύ τους και ότι η πορεία της ήταν παράλληλη.

https://cdn.eirinika.gr/sites/default/files/styles/full_width/public/article/2024-04/papadakis.jpg?itok=Fs_X5R71
Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Παπαδάκης – Γιώργος Αυτιάς, Καλημέρα Ελλάδα, - Καλώς, Γιώργαρε,giorgos papadakis – giorgos aftias, kalimera ellada, - kalos, giorgare