Κραυγή απόγνωσης από τη μητέρα του 31χρονου Μπάμπη: «Που είναι το παιδί μου, μίλα ρε..., δεν έχεις ψυχή» - Συνελήφθη ο κρεοπώλης για ανθρωποκτονία με δόλο (βίντεο)

Σύμφωνα με πληροφορίες εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία με δόλο και συνελήφθη ο 51χρονος κρεοπώλης βασικός ύποπτος για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη, η σορός του οποίου ακόμα δεν έχει βρεθεί.

Το ένταλμα αναμενόταν από το πρωί, καθώς ο κρεοπώλης δεν έχει ομολογήσει. Ο κρεοπώλης κλήθηκε, εχθές το βράδυ, στην αστυνομία για κατάθεση και παρέμεινε στην ασφάλεια όλο το βράδυ. 

H Εισαγγελέας Μεσολογγίου του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη

ψυχική κατάσταση.

Η δίωξη ασκήθηκε με βάση την προανάκριση της αστυνομίας, καθώς ο κρεοπώλης έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις.

Από το πρωί, έξω από το αστυνομικό τμήμα συγγενείς και φίλοι του Μπάμπη είχαν συγκεντρωθεί και φώναζαν: "Που είναι ο Μπάμπης".

 

 

Νωρίτερα, σπαραγμό προκάλεσαν τα λόγια της μάνας του 31χρονου που αγνοοείται εδώ και 14 μέρες στο Μεσολόγγι.

Διαβάστε ακόμα: Θρίλερ με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι: «Εγκληματική ενέργεια», λέει η αδερφή του – Το «έξυπνο» ρολόι, οι 20.000 ευρώ & τα 4 ερωτήματα (βίντεο)

«Πού είναι το παιδί μου ρε; Ακού εμένα τη μάνα. Πού άφησες το παιδί μου; Μίλα ρε αν έχεις λίγο ψυχή μέσα σου», φώναζε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα του Μεσολογγίου, στο οποίο κρατείται ο 50χρονος. 

 

 

Στους ισχυρισμούς του κρεοπώλη υπάρχουν αναντιστοιχίες με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία, από μαρτυρίες, οπτικό υλικό και τα δεδομένα των κινητών.

 

31ΧΡΟΝΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ, ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΠΑΜΠΗ, ΚΡΕΟΠΩΛΗΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα